Krystian Piro 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Fajny temat ja zawsze kupuje pizze, 4 paczki laysów, cola, fanta i owoce. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 25 Listopada Pare paczek orzeszków w panierce TopChips o smaku zielonej cebulki, Pizza donatello 4 sery, Popcorn,Sałatka z ananasem, ruski szampan,czekolady milka, ciastka rurki o smaku orzeszków ziemnych a to wszystko z Biedronki. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Listopada Kiedyś spędzałem sylwestra głownie z rodzicami, a było to dość długo bo moja dusza samotnika powodowała, że nie spotykałem się na różne imprezy z ludźmi ze szkoły, a moi koledzy to głównie byli gracze jak ja. We wspomnianych czasach, królowały orzeszki NicNac, nachosy Paczno z Biedronki i przy święcie często Pringlesy. Mama zawsze robiła paszteciki z kapustą, a na kolacje jedliśmy barszcz z uszkami, które zostały po Świętach. Teraz, gdy mam żonę, a sylwestry bywają w różnych miejscach niestety tradycji i zwyczajów już brak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi