Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hipermarket Real został sprzedany i w nie dalekiej przyszłości będzie pod nazwą Auchan . Takie małe info ode mnie

Źródło

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zgadza się w Bydgoszczy od grudnia ma być auchan w miejsce reala. Jestem ciekaw czy auchan zarzuci jak co roku tym samym :P

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie polecam kupować w Realu, wszytko z hesti drogo drogo drogo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ulotkę z reala bida:

Rakiety od 19.99zł

Wyrzutnie od 39.99zł

Zestawy od 79.99zł

Oraz wyrzutnie ponad 100zł

Oczywiście hestia rulez

Według ulotki oferta ważna od 19.12.2013 do 31.12.2013r

Opublikowano

Mam ulotkę z reala bida:

Rakiety od 19.99zł

Wyrzutnie od 39.99zł

Zestawy od 79.99zł

Oraz wyrzutnie ponad 100zł

Oczywiście hestia rulez

Według ulotki oferta ważna od 19.12.2013 do 31.12.2013r

To możesz wrzucić :)

JacuQM

Opublikowano

Ja byłem 10 minut temu w Realu , lecz nie było tam gazetki z fajerwerkami . Myślę że będzie tak jak w ubiegłym roku , że w nie których realach wcześniej , a w nie których później .

Opublikowano

Ja byłem 10 minut temu w Realu , lecz nie było tam gazetki z fajerwerkami . Myślę że będzie tak jak w ubiegłym roku , że w nie których realach wcześniej , a w nie których później .

Ile razy można pisać ?> Reala już nie ma :) Teraz będzie auchan :)

Opublikowano

Co ty za bzdury gadasz ... Mieszkam 200m od Reala i byłem w nim 1h temu . Zastanów się co ty gadasz ...

Opublikowano

Real nadal istnieje bo leży u mnie w domu ulotka reala :)

Opublikowano

Jsk zawsze Hestia :(

Opublikowano

A czemu taka mina? Niektóre ich produkty są warte polecenia, choćby moździerz Sky Stars :)

Opublikowano

Co ty za bzdury gadasz ... Mieszkam 200m od Reala i byłem w nim 1h temu . Zastanów się co ty gadasz ...

Naprawde muszę pisać jak do jakiść ułomnych dzieci ? Reala już nie będzie zapowiadali że od 1 Stycznia będzie Auchan... Skąd mam widzieć czy dadzą rade czy nie, u mnie w bydgoszczy od tygodnia robią remonty zewnętrzne sklepu więc info raczje prawdziwe.

Opublikowano

Remonty robią od paru miesięcy. Też nie tylko ze względu na auchan ale zmieniają też wygląd galerii rondo :). Ulotka jeszcze reala do końca roku więc trzymajmy się jeszcze tego że to real :)

Opublikowano

Remonty robią od paru miesięcy. Też nie tylko ze względu na auchan ale zmieniają też wygląd galerii rondo :)/>. Ulotka jeszcze reala do końca roku więc trzymajmy się jeszcze tego że to real :)/>

U mnie w Szczecinie tak samo remont galerii i zastanawia mnie czy nie zmieniają równocześnie Pod Auchan .

Opublikowano

Są już fajerwerki w Realu obok biura obsługi klienta , ceny z kosmosu..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/

Najświeższa oferta z reala. Zaciekawiła mnie wyrzutnia Burning Stars za 39.99zł 37 strzałów.

Byłem przed momentem w Realu i właśnie widziałem tą kostkę . Jest troszeczkę większa od JW07 Mars i niby przeceniona z 50 chyba :D , ogólnie Real obniżył cene wszystkiego , ale dalej wychodzi to drogie i nie opłacalne .

Opublikowano

Ale patrząc na inne markety to kostka z 37 strzałami jest w realu najtańsza.

Opublikowano

Piccolo po 1,99? Grubo :|

Opublikowano

Ma ktoś jakieś inofrmacje o wyrzutni Burning Stars za 39.99zł 37 strzałów? Bo kupiłem dzisiaj i chciał bym wiedzieć czy się opłacało :)

Opublikowano

37 strzałów i kostka wielkości marsa? to ma chyba kaliber 10mm :xmas_laugh:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja zaopatrzyłem się przed chwilą w niecałą zgrzewke zimnych ogni po 69gr paczka. W tamtym roku były po 89gr te same.

Opublikowano

Auchan wchłania coraz bardziej Real ;).

Opublikowano

Czyżby z Nowego Sącza? No fakt miejmy nadzieje że w auchanie będą lepsze fajerwerki niż w realu.