wapster 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Oto zdjecia zrobione przez rosom'a w Realu w Gdyni, mowil ze potem moze zrobi wiecej:FOTO FOTO 2Po zmianie Geanta w Real zmienil sie i importer, wtedy byl Jorge teraz jest Hestia... zwala Cytuj
Gość Felix Opublikowano 11 Grudnia 2007 No bardzo fajne ciekawe czy w realu koło mnie już są jutro pójdę sprawić i jak co to dam też zdjęcia a może macie Ofertę ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 11 Grudnia 2007 ale beznadzieja z tym realem. Liczyłem an fajerwerki Jorga a tutaj słabe fajerwerki Hestii a myślałem, że sobie coś kupię drobnego. Niepotrzebnie Geant zamienił się w Real :???: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgadzam sie z mpiwowskim... szkoda no bo w Geantcie były naprawde dobre i niedrogie produkty Jorge, ciekawe kiedy w Warszawie będą fajerwerki w realach, jeżeli coś tam kupie to pierdółki typu pszczółki, petardy, niestety nic konkretnego Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Wap a nie wiesz ile kosztują te petardy na pierwszym zdjęciu? Cytuj
kamil 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 A myslałem, że kupię sobie festivala a tu lipa hestia jest teraz imperterem reala. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Weźcie "nie szlochajcie tak"... wg. mnie BDB, że z Hestii są produkty, i tak w Biedrze jest Jorge i w Tesco też... więc kupicie Festiwala... zawsze w Real'u była Hestia i niech tak zostanie, dziś bym się tam wybrał, ale mam zajęcia... no cóż skocze w czwartek może, bo w piątek to do Carrefoura idę... Ja bym się na waszym miejscu cieszył bo Jorge'a macie wszędzie... w sklepach internetowych, wszędzie, czego nie można powiedzieć o Hestii mnie jest problem ze znalezieniem ich produktów (tylko kerfur i teraz real), a te petardy są po 2.99, ale narazie pewnie za 3.99 Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja ostatnio bylem w realu i przed realem u mnie stoi namiot z fajerwerkami jorge i najprawdopodobniej beda zdiecia tego co w tym namiocie jest jak ka1pisz0n zrobi Cytuj
k4p1sz0n 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja ostatnio bylem w realu i przed realem u mnie stoi namiot z fajerwerkami jorge i najprawdopodobniej beda zdiecia tego co w tym namiocie jest jak ka1pisz0n zrobi Zrobię Zrobię dużo zdjęć :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 12 Grudnia 2007 o ja cież ile Real ma fajerwerków ale fajnie ale szkoda ze hestii :-( Cytuj
Gość Felix Opublikowano 12 Grudnia 2007 Właśnie wracam z Reala jest moździerz , zestaw XXLale mały wybór jak narazie , i tak sama Hestia Zdjęć niestety nie zrobiłem , zapomniałem aparatu ale będę w sobotę to wtedy zrobię zdjęcia Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 w Biedrze jest Jorge i w Tesco też... więc kupicie Festiwala... W Tesco może nie być w tym roku Festivala. W ulotce z fajerwerkami go nie ma. Cytuj
marc 11 Opublikowano 12 Grudnia 2007 ja sie bardzo ciesze bo w realu hestia a na dworze namiot jorga Jest w czym wybierac:) Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ta, tylko że w tych namiotach przed marketami jest często bardzo drogo :???: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 ale beznadzieja z tym realem. Liczyłem an fajerwerki Jorga a tutaj słabe fajerwerki Hestii a myślałem, że sobie coś kupię drobnego. Niepotrzebnie Geant zamienił się w Real :???: Zgadzam się z tobą... :???: Ale cóż zrobić dla nich ważniejsza jest kasa Też myślałam, że będzie Jorga ... :cry: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Z tym sie zgodze gdyz bylem w nim i kupilem rakiety Meteor regn za 30zl ale wtedy byla przecena o 50% i np. Black cat tam kosztuje 120zl po przecenie 50% 60zl Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Byłem dzisiaj w realu , obleciałem cały sklep , a w punkcie obsługi klienta łaskawie powiedziano mi , że fajerwerków nie ma :evil: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 12 Grudnia 2007 To nie potzrebie latales po calym sklepie trza bylo odrazu sie spytac a przed realem masz namiot z fajerwerkami ???? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ta, tylko że w tych namiotach przed marketami jest często bardzo drogo :???: racja jest bardzo drogo jak rok temu pod carefourem był taki namiot to była np. rakieta big day za 43 zł szt. :neutral: Cytuj
MlodyZ 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 A można wiedzieć z którego Reala w Gdyni są te zdjęcia? Bo ostatnio byłem tam na Wzgórzu i jeszcze nie było A co do fajerwerków to ja nie narzekam Na pewno się coś znajdzie ciekawego Cytuj
Dako 1 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Byłem dziś w realu i można przyznać że sporo tego mają ;] były picollaski po 79gr pszczółki w hooy wyrzutni i zestawów rakiet Cytuj
mireck 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 No muszę pojechać se conie co kupić z Reala bo jak widać dośc duży wybór.Teraz w tych namiotach się wogóle nie opłaca kupować, zawyżją w nich ceny o kilkadziesiat procent. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi