Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja byłem dziś w Realu i kupiłem 4 rzymskie ognie, i dwie paczki petard Grand Boom, więcej info w dziale Stuff 07/08

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A ja byłem dziś w Realu i kupiłęm 4 rzymskie ognie, i dwie paczki petard Grand Boom, więcej info w dziale Stuff 07/08

A mieli dużo towaru?
Opublikowano

Nawet sporo, nie były w koszu tylko na półkach, i spory wybór był, od wielkich zestawów po mniejsze i pierdółki.

Opublikowano

Może jutro pojadę przez Carrefoura do Reala a potem do dziadka :smile:

W każdym sklepie się coś kupi no i w końcu będę miał pełen stuff

Opublikowano

Byłem właśnie w Realu w Lublinie.
Z dostępnych artykułów moją uwagę przykuła wyrzutnia 25 strzałów za 29,99 zł. Była ona dosyć sporej wagi i wysokości. Trudno jest mi podać kaliber ale mieścił się w przedziale 20-25 mm. Ciekawe były też rzymskie ognie "Rider" 10 strzałowe za 3,99zł. Innymi rzymskimi były "Rainbow" [ chyba tak to się pisze ]. Za 7,99 zł mamy 20 strzałów. Z wyglądu były dosyć masywne, więc mogły mieć jakiś efekt. Ponadto była stała Realowa "ekipa" czyli Picollo za 0,79 zł, wulkany Fuji za 2,99 zł i Pszczółki 12 stuk za 1,99zł.

Opublikowano

Ja kupiłem te rzymskie Rider i Rainbow, dokładniej się nazywają "Rainbow Starligh" ;) Odpale napewno przed sylwestrem, jak nakręce to dam filmik :P

Opublikowano

no ciekawa szczegolnie ta szafka warsztatowa na ostatniej stronie ^^. a tak wracajac do tematu to ladny ten zestaw za 49.90

Opublikowano

Ten zestaw to Happy new year

Opublikowano

wszystko fajnie tylko jakby były tam produkty Jorga a nie Hesti, ale muszę przyznać, że zadbali o różnorodność w tym roku. Są i wyrzutnie, moździerze i ciekawe zestawy, ale jak zwykle najwięcej jest zestawów rakiet.

Opublikowano

Dokładnie hestia w rakietach szału nie robi i tak jadę do obi zaopatrzyć sie w jakiś zestaw ;)

Opublikowano

Bardzo ciekawa oferta reala.
Doskonałe rakiety golden eangles 12 sztuk za 10zł.
Rider 4zł.
Chyba się przejadę do reala.

Opublikowano

Ja się przejadę ale na następny rok :neutral:

Opublikowano

Z Reala miałem moździerz. Super sprawa ;)

Opublikowano

A czy ktoś kto był w realu to widział achtungi? :wink: Bo te z hestii podobno najlepsze

Opublikowano

nie w realu nie ma achtungów są tylko piccolo i korsarze :sad:

Opublikowano

Dokładnie piccolo 79gr korsarze 2.99zł

Opublikowano

Są tzw. średnie achtungi/Grande Boom , wybuchają trochę mocniej niż mały achtung , ale dużemu nie dorównują i kosztują 5.99zł za 4 sztuki.

Opublikowano

Szkoda że nie ma tych dużych, chciałem na następny sylwester się wybrać do reala ale mały wybór, raczej zamówie w fajerwerkimarket.pl

Opublikowano

W hipermarketach nie ma achtungów i cyrcoblitz bynajmniej ich nie spotkałem :cry:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że w Realu w tym roku fajerwerki będą, cytuje:

Od końca listopada.
Czyli dużo wcześniej niż w tamtym roku. (o ile się nie myle)
Prawdopodobnie jeszcze dowiem się czy znów będzie tam Hestia czy nie.
Opublikowano

Jeśli to prawda to w niedziele zamieszczę skany z gazetki reklamowej :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na stronie reala jest gazetka[strona 7 sa fajerwerki]

gazetka

Opublikowano

Byłem , widziałem , zobaczyłem , napisałem :lol: Asortyment spory i przede wszystkim duuuużo tego . Ale niestety sama hestia :neutral:

Opublikowano

Jesli ktos mieszka w wawie i blisko polczynskiej to jednak lepiej pojechac do hurtwoni hesti-real ma to samo, a moze mniej i drozej troszczeke