Dejwid 0 Opublikowano 16 Listopada 2014 ja z Bydgoszczy jestem u mnie zimnych nie widziałem w realu. Jestem ciekaw kiedy w tym roku będzie stoisku z fajerwerkami. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Listopada 2014 Aaa, bo u mnie real znika a robi się auchan. Mam nadzieje że z korzyścią dla fajerwerek. A zimne ognie są tam gdzie ozdoby choinkowe. Najlepiej odpalić tak z 20 naraz to niezła fontanna się robi. No przynajmniej staram się być dobrej myśli ale wielkich nadzieji sobie nie robię. Wątpie żeby było coś więcej niż słabe i drogie rakiety. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 16 Listopada 2014 Auchan, Real, Makro ... znaczy tyle co wysokie ceny Hestii, nie róbcie sobie nadziei chłopaki. Raczej w tym temacie nic się nie zmieni. Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Byłem w realu sprzedawczyni nic o towarze nie wiedziała i rozmawiała z ludźmi tak jakby tam za karę była. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Byłem w realu sprzedawczyni nic o towarze nie wiedziała i rozmawiała z ludźmi tak jakby tam za karę była. Bo była. Kobieta dzień po świętach sprzedaje fajerwerki w markecie, gdzie inni radośnie siedzą z bliskimi czy są na zakupach, albo siedzą na forum hobbystycznym. Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ale to jest praca. My dostajemy jako ludzie za to pieniądze. Jakby każdy tak robił ? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To zazwyczaj dorywcza praca. Nikt nie będzie entuzjastycznie sprzedawał produktów, którymi się nie interesuje. Ona chciała swoje przeczekać i zarobić. Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ale jest kasjerem bo normalnie sprzedaje na kasie. Wystarczy normalne podejście do człowieka. Byłem w carrfourze tego samego dnia i tam jakoś nie było takiego problemu. Cytuj
pawel1985x 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dejwid moze miala bardzo zly dzien kazdemu moze sie zdarzyć wiec troche wyrozumialosci nie zawsze mozna sie usmiechac a praca to nie wszystko czym zyje czlowiek:)Sam ostatni w castoramie kupowalem na kasie starsza kobieta widac ze pierwszy dzien w pracy albo byla czyms mega zdenerwowana pare osob w kolejce to zauwazylo cos pod nosem powiedzialo co w sumie moglo jeszcze bardziej na nia zadzialac . Byla moja kolej zaplacilem zaczyna wydawac widze w kasie pustki jesli chodzi o drobne wiec sie zdenerwowala zrobila cos czego nie powinna przeklnela pod nosem k... jak mozna pracowac gdy kasa pusta powiedzialem niech wrzuci na luz i cos tam jeszzce ktos z kolejki cos burknal to zwrocilem mu uwage jak sie nie podoba nich idzie do innej kasy i tyle. kobieta spojrzala powiedziala dziekuje i ze przeprasza ale dostala wypowiedzenie z pracy... coz zycie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi