Raphii 1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 na ostatnim zdjęciu fajne kapcie:) Ja bym te małe kostki przykleił jakąś taśmą bo tak może Ci się powywracają Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 hehehe wiem ale to było w piwnicy i nie chciało mi się zakładać innych. Tak wiem przykleję je gorącym klejem Cytuj
rafi 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Bardzo fajny stuff są rzeczy do zabawy, są mniejsze kostki, są i 2 większe. Widzę że będziesz robił pokaz, mam nadzieje że wszystko pójdzie w 100% dobrze moja ocena 5/5 Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ładnie, ciekaw jestem efektu, czekam na film:)a co cie skłoniło że na koniec dałeś jeszcze saturn missile? Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Ładnie, ale jak to chcesz wynieść z domu :|/> ? w tej piwnicy mam duże okno więc się wyniesie Ładnie, ciekaw jestem efektu, czekam na film:)a co cie skłoniło że na koniec dałeś jeszcze saturn missile? Bo te wyrzutnie po JW402 odpalą razem a z saturn misiles jest lepszy efekt Edytowane 5 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Scalenie postów Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 A czasowo Saturn pokryje się w tymi wyrzutniami p0o jw402? Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 28 Grudnia 2011 No Bardzo Ładnie, można wręcz powiedzieć że połączone wszystko jest pod kątem.jw402 powinna zaspokoić finał. lecz ja bym dodał jeszcze coś do finału Cytuj
capensis 12 Opublikowano 28 Grudnia 2011 wg mnie to jw402 na koniec powinna iść, troche nie pomyślałeś Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Ładnie wszystko połączone i tyle powiem. A na zdjęciu zauważyłem że JW21 Condor masz chyba źle ustawioną ;/ bo jak JW402 strzela w fanie a Condor też ma fan układ strzelania weź jw21 strzałką odwróconą do jw402nie nie ;)/> ustaw jw21 strzałką w stronę plutona Edytowane 5 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Zbędne znaczniki html Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ładnie wszystko połączone i tyle powiem<br><br>A na zdjęciu zauważyłem że JW21 Condor masz chyba źle ustawioną ;/ bo jak JW402 strzela w fanie a condor też ma fan układ strzelaniaweź jw21 strzałką odwróconą do jw402<div><br></div><div>PS : nie nie ustaw jw21 strzałką w stronę plutona </div> no tak dzięki Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Szykuje się u ciebie piękny pokaz, który pięknie rozświetli niebo twojej miejscowości Pięknie, co tu dużo pisać! Maestro Cytuj
Gość The-piromanS Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Sorka,że filmik wstawiam dopiero teraz ale... Oceniajcie.http://www.youtube.com/watch?v=ASSxX79m0sE&feature=youtube Edytowane 5 Grudnia 2012 przez The-piromanS Cytuj
TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na pewno Ci dużo osób oceni, jak już namy 2012 rok, a za moment będziemożna oceniać pokazy 2013. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Widze, że dalej nie możesz się zalogować przesłałem ci hasło na PW ale nie odpisujesz. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak ma Ci odpisać jak nie może się zalogować? :facepalm:/> z drugiego konta PW poszło na drugie tylko teraz patrze a drugie już nie istnieje Więc jak tylko sie tu pojawi to się odezwie. dj(małpa)coolibeer.pl Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Pokaz niczego sobie tylko szkoda, że tak późno film wstawiłeś. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 10 Grudnia 2012 1.Pokaz niezbyt ciekawy Wyszło tak jakbyś odpalał pojedynczo 2.Jak juz robiłeś taki "duży" pokaz to mogłeś użyć dobrej kamery a nie telefonu czy czym tam nagrywałeś (słaba jakość)3.Od której minuty rozpoczyna się Terminator ??4.Za te pieniądze które wydałeś "mogłeś" zrobić lepszy pokaz P.S trzeba było użyć lontu 10/s . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi