Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na ostatnim zdjęciu fajne kapcie:) Ja bym te małe kostki przykleił jakąś taśmą bo tak może Ci się powywracają ;)

Opublikowano

hehehe wiem ale to było w piwnicy i nie chciało mi się zakładać innych. Tak wiem przykleję je gorącym klejem

Opublikowano

Bardzo fajny stuff są rzeczy do zabawy, są mniejsze kostki, są i 2 większe. Widzę że będziesz robił pokaz, mam nadzieje że wszystko pójdzie w 100% dobrze moja ocena 5/5 :)

Opublikowano

Ładnie, ale jak to chcesz wynieść z domu :| ?

Opublikowano

Ładnie, ciekaw jestem efektu, czekam na film:)a co cie skłoniło że na koniec dałeś jeszcze saturn missile?

Opublikowano (edytowane)

Ładnie, ale jak to chcesz wynieść z domu :|/> ?

w tej piwnicy mam duże okno więc się wyniesie

Ładnie, ciekaw jestem efektu, czekam na film:)a co cie skłoniło że na koniec dałeś jeszcze saturn missile?

Bo te wyrzutnie po JW402 odpalą razem a z saturn misiles jest lepszy efekt Edytowane przez JMJ Pirfotechnics
Scalenie postów
Opublikowano

A czasowo Saturn pokryje się w tymi wyrzutniami p0o jw402?

Opublikowano

No Bardzo Ładnie, można wręcz powiedzieć że połączone wszystko jest pod kątem.jw402 powinna zaspokoić finał. lecz ja bym dodał jeszcze coś do finału ;)

Opublikowano

wg mnie to jw402 na koniec powinna iść, troche nie pomyślałeś

Opublikowano (edytowane)

Ładnie wszystko połączone i tyle powiem. A na zdjęciu zauważyłem że JW21 Condor masz chyba źle ustawioną ;/ bo jak JW402 strzela w fanie a Condor też ma fan układ strzelania weź jw21 strzałką odwróconą do jw402

nie nie ;)/> ustaw jw21 strzałką w stronę plutona ;)

Edytowane przez JMJ Pirfotechnics
Zbędne znaczniki html
Opublikowano

Ładnie wszystko połączone i tyle powiem<br><br>A na zdjęciu zauważyłem że JW21 Condor masz chyba źle ustawioną ;/ bo jak JW402   strzela w fanie a condor też ma fan układ strzelaniaweź jw21 strzałką odwróconą do jw402

<div><br></div><div>PS  : nie nie ;) ustaw jw21 strzałką w stronę plutona ;)</div>

no tak dzięki
Opublikowano

Szykuje się u ciebie piękny pokaz, który pięknie rozświetli niebo twojej miejscowości ;) Pięknie, co tu dużo pisać! Maestro

• 11 miesięcy temu...
Gość The-piromanS
Opublikowano

Oceniać ! Może być ?

Opublikowano

Widze, że dalej nie możesz się zalogować przesłałem ci hasło na PW ale nie odpisujesz.

Opublikowano

Jak ma Ci odpisać jak nie może się zalogować? :facepalm:

Opublikowano

Jak ma Ci odpisać jak nie może się zalogować? :facepalm:/>

z drugiego konta :)
PW poszło na drugie tylko teraz patrze a drugie już nie istnieje :) Więc jak tylko sie tu pojawi to się odezwie.

dj(małpa)coolibeer.pl
Opublikowano

Pokaz niczego sobie ;) tylko szkoda, że tak późno film wstawiłeś.

Opublikowano

1.Pokaz niezbyt ciekawy :/ Wyszło tak jakbyś odpalał pojedynczo :(
2.Jak juz robiłeś taki "duży" pokaz to mogłeś użyć dobrej kamery a nie telefonu czy czym tam nagrywałeś (słaba jakość)
3.Od której minuty rozpoczyna się Terminator ??
4.Za te pieniądze które wydałeś "mogłeś" zrobić lepszy pokaz :)

P.S trzeba było użyć lontu 10/s .