Mati88 1 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wczoraj zakupiłem go w hurtowni za 3,50fontanna jest dość duża i mysle że bedzie dobry efekt.Jak by ktoś ja kiedyś miał,to fajnie gdyby sie podzielił efektem Z góry dzieki. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Iskry są na wysokości 3-5 metrów ! Miałem 2 sztuki z 2 lata temu ! Zapłaciłem za jedną 6,50zł w kiosku ! Polecam Cytuj
Mati88 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 No to teraz sie popisałes.Ale mi raczej chodzilo o efekt!wiem że złoty wulkan ale np. na jaka wysokosc ida iskry? Cytuj
Damian 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Nie polecam! Połowa korpusu jeśli nie jego 2/3 to powietrze - dolna zatyczka kilka cm nad podstawą korpusu. Jednym słowem :arrow: oszustwo. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Nie polecam! Połowa korpusu jeśli nie jego 2/3 to powietrze - dolna zatyczka kilka cm nad podstawą korpusu. Jednym słowem :arrow: oszustwo. A w jakich fontannach tego nie robią . Troszkę oszustwo, ale też robią to dla większej równowagi fontanny.Miałem 2 razy Złoty Wulkan. Bardzo mi się podoba efekt. Złoty snop iskier z jakimiś miganiami. Dość duży i nawet długo trwa. Kupiłem za 4zł na odpuście. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2006 To chyba tak samo jak z achtungiem słyszałem,że połowa to troty a połowa proch nie lubie takiego czegos to zmniejsza mozliwosci wulkanu Cytuj
kozaczysko 0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Miałem 2 czy 3 lata temu.Wysoko sypią sie iskry-fajny efekt.Polecam :smile: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Stycznia 2007 miałem go na tego sylwka,ale efekt mnie nie zachwycić znacznie lepsze są fontanienki kongo. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mam ten wulkan myśle że bede zadowolony ale jest lekki jak piorko chyba wypelniony powietrzem :mrgreen: Cytuj
Damian 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie polecam! Połowa korpusu jeśli nie jego 2/3 to powietrze - dolna zatyczka kilka cm nad podstawą korpusu. Jednym słowem :arrow: oszustwo.Nie lubię kopiować postów, ale widocznie muszę, bo problemem jest przeczytać parę postów wstecz jak widać :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi