capensis 12 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam!W najbliższych dniach planuje zakupy za 150zł + wysyłka. Fajerwerki pod pokaz, same wyrzutnie.Liczy się efekt lub efekt+ilość (może być 1 kostka lub kilka mniejszych do odpalenia np na raz)Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kup wyrzutnie Ombre Rosse oraz Concorde i połącz je. Dadzą za***isty efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobre jest to ombre rosse? Duże ma efekty? Wielkość będzie taka jak jw408 czy mniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Efekty są duże, ale nie większe. Vel pisał, że jest lepsza, bardziej dynamiczna, w końcu 50 strzałów w 30 sekund to dużo i saluty na koniec. Pomyśl jak będzie wyglądała z wyrzutnią Concorde. Jednym słowem pokazik powali na kolana! Razem da to 69 strzałów w 30 sekund!Też mam obie wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Efekty są duże, ale nie większe. Vel pisał, że jest lepsza, bardziej dynamiczna, w końcu 50 strzałów w 30 sekund to dużo i saluty na koniec. Pomyśl jak będzie wyglądała z wyrzutnią Concorde. Jednym słowem pokazik powali na kolana! Razem da to 69 strzałów w 30 sekund!Też mam obie wyrzutnie. Jaki ona ma kaliber?Co myślicie o Galaxy z Tropica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A ja bym się zastanawiał nad : JW1111P7689To są moje propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Polecam ci : połączyć 4x : Cudak Battery JW25 koszt 126zł z groszami reszta na wysyłkę Efekt: powalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 a co myslicie o ombre rosse I 5x purple tail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
capensis 12
Witam!W najbliższych dniach planuje zakupy za 150zł + wysyłka. Fajerwerki pod pokaz, same wyrzutnie.
Liczy się efekt lub efekt+ilość (może być 1 kostka lub kilka mniejszych do odpalenia np na raz)
Czekam na propozycje
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi