capensis 12 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam!W najbliższych dniach planuje zakupy za 150zł + wysyłka. Fajerwerki pod pokaz, same wyrzutnie.Liczy się efekt lub efekt+ilość (może być 1 kostka lub kilka mniejszych do odpalenia np na raz)Czekam na propozycje Cytuj
0 Crispers5 1 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kup wyrzutnie Ombre Rosse oraz Concorde i połącz je. Dadzą za***isty efekt. Cytuj
0 capensis 12 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobre jest to ombre rosse? Duże ma efekty? Wielkość będzie taka jak jw408 czy mniejsze? Cytuj
0 Crispers5 1 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Efekty są duże, ale nie większe. Vel pisał, że jest lepsza, bardziej dynamiczna, w końcu 50 strzałów w 30 sekund to dużo i saluty na koniec. Pomyśl jak będzie wyglądała z wyrzutnią Concorde. Jednym słowem pokazik powali na kolana! Razem da to 69 strzałów w 30 sekund!Też mam obie wyrzutnie. Cytuj
0 capensis 12 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Efekty są duże, ale nie większe. Vel pisał, że jest lepsza, bardziej dynamiczna, w końcu 50 strzałów w 30 sekund to dużo i saluty na koniec. Pomyśl jak będzie wyglądała z wyrzutnią Concorde. Jednym słowem pokazik powali na kolana! Razem da to 69 strzałów w 30 sekund!Też mam obie wyrzutnie. Jaki ona ma kaliber?Co myślicie o Galaxy z Tropica? Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 28 Czerwca 2011 A ja bym się zastanawiał nad : JW1111P7689To są moje propozycje Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Polecam ci : połączyć 4x : Cudak Battery JW25 koszt 126zł z groszami reszta na wysyłkę Efekt: powalający Cytuj
Pytanie
capensis 12
Witam!W najbliższych dniach planuje zakupy za 150zł + wysyłka. Fajerwerki pod pokaz, same wyrzutnie.
Liczy się efekt lub efekt+ilość (może być 1 kostka lub kilka mniejszych do odpalenia np na raz)
Czekam na propozycje
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi