Jango 0 Opublikowano 31 Lipca 2012 Miałem okazję odpalić kilkanaście w ostatniego sylwestra i byłem pozytywnie zaskoczony, taka mała petardka a tyle huku, i jeszcze ten błysk.. zdecydowanie warte swojej ceny Cytuj
Ad WróGost 0 Opublikowano 28 Października 2012 40szt. za 1.79. Wyśmienita cena jak na takie petardy. Idealne żeby się pobawić przed godz. 00:00. Cytuj
Montario 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Huk tej petardy rzeczywiście zaskakujący, gabaryty petardy i moc z jaką uderza naprawde są nie do opisania.Polecam do zabawy przed północą ) Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 13 Listopada 2012 Dziś testowałem , no i muszę przyznać że mocne są ale co niektórzy przesadzają , że są mocniejsze od K0204 są równe mocą lub minimalnie słabsze. Ale i tak daję im 10/10 Cytuj
KALel 3 Opublikowano 13 Listopada 2012 Bardzo małe, a zrazem bardzo głośne przy bardzo niskiej cenie Polecam każdemu! Cytuj
kowal7011 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 nie opłaca się kupować piccolo, lepiej dorzucić parę groszy (dosłownie) i mieć naprawde fajną petardę za niskie pieniądze.świetna petarda, duzy huk, małe gabaryty, czegos takiego sie nie spodziewałem, napewno parę paczek bedzie w tegorocznym stuffie Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kupiłem w tym roku jedną paczuszkę i naprawdę jestem mile zaskoczony !! Te petardy są w stanie dorównać JC04 a są o 4razy mniejsze i tańsze :)/> Bardzo polecam.P.S Ale i tak nie wyobrażam sobie sylwka bez piccolo ! :D/> Cytuj
bungar 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja również mam je pierwszy raz, wziąłem 2 paczki i jestem mile zaskoczony.Jak na wygląd pikolaków naprawdę ładnie biją, bardzo opłacalne petardy Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jestem mile zaskoczony, kolega znalazł w domu paczkę tych petard. Jak za taką cenę taki huk i taka ilość to jak najbardziej polecam. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dvXqXyJAZTI&list=UURxM7FD3gPDH-r_S_e4XPaQ&index=1 Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dvXqXyJAZTI&list=UURxM7FD3gPDH-r_S_e4XPaQ&index=1 Moim zdaniem, ta petarda ma jeden minus - dosyć krótki lont, ledwo odpaliłeś, wyrzuciłeś i bum. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wziąłem do testu i mogę tylko potwierdzić, że huk jak na takie małe coś jest imponujący. Bardzo opłacalna petarda do zabawy. Cytuj
Mks 2 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Petarda jak najbardziej się opłaca Tania,mocna ,Bardzo dobra do robienia Karabinków , w tym roku kupiłem 5 paczek . Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Petarda ma potężny huk jak na rozmiary, ale ma też swoje minusy. Irytuje mnie wiecznie wypadający lont i duża ilość niewypałów. Cytuj
MrLanC 1 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Petarda ma potężny huk jak na rozmiary, ale ma też swoje minusy. Irytuje mnie wiecznie wypadający lont i duża ilość niewypałów. Dokładnie , irytujące jest to że lont łatwo wypada.Zrobiłem z nich karabinek i wolę go nie ruszać bo lonty pewnie powypadają. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Super petardki.Mój film:http://www.youtube.com/watch?v=eDH2V75RxYY Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ahhh... W tych petardach jest moc! Mimo swojego rozmiaru są strasznie głośnie, dlatego warte wydania tych nie całych dwóch złotych. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pisze tutaj post po raz kolejny ale ta petarda jest znakomita pomimo swoich rozmiarów zawstydza k0204. Po ciągłym odpalaniu strasznie mnie uszy bolały Nie da się jej daleko odrzucić bo jest za lekka Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest moc !!! k203 się chowa i to bardzo xD porównywalna do JC04 może troszke głośniejsza ;)Bardzo opłacalne petardy .;D Cytuj
Pirat_Dawid 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest to najbardziej opłacalna petarda jak dla mnie 40 sztuk za 1.50 zł , a walą dużo głośniej niż piccolaki. Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 placilem za paczke 1,99 w ALDI i naprawde sa godne polecenia ,wala mocno :xmas_smile: szkoda ze taki krotki lont ale i tak sa bardzo oplacalne :xmas_happy: Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mój film: http://www.youtube.com/watch?v=8DSECA9Oaz0 Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzisiaj testowałem Fajne petardy , oceniam je na 9/10...Troszkę denerwuje mnie bardzo mocny flash przy wybuchu...Ale w końcu to petarda błyskowa więc z drugiej strony czego się spodziewać ... zależy co kto lubi.Plusem tej petardy jest oczywiście to, iż jest na lont Jest to bardzo fajne...Huk też niezły, mogę polecić z całego serca, a szczególnie teraz przy wręcz śmiesznej cenie jaka widnieje na BF. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi