fpshooter 12 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja bym dokupił jeszcze z 10 kostek typu txb60x - najlepiej parami i odpalił jednocześnie jako dopełnienie finału. Cena takich zakupów to ok 120-150 a efekt będzie piorunujący.fps Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Bardzo dobry pomysł, nie wiem czy tak nie zrobie Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja bym dokupił jeszcze z 10 kostek typu txb60x - najlepiej parami i odpalił jednocześnie jako dopełnienie finału. Cena takich zakupów to ok 120-150 a efekt będzie piorunujący.fps konkretnie to 88zł by zapłacił na wulkanie ale się boi podać dane Również polecam łączyć te kostki po kilka sztuk, jak za tą cenę to lepszego efektu się nie uzyska nigdzie.Jest małym problem tak je połączyć aby wszystkie zaczęły strzelać na raz, ale jak się dobrze przyłoży to różnica wystrzału będzie równa 1-2 sekundy EDIT:miałem na myśli, że ciężko je połączyć gdy łączy się minimum 4 sztuki Gdy są 2 sztuki to żaden problem Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Do txb506 to dajesz jakieś wachlarze ? Zrobiłeś dobry zakup Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Majster, odpowiedź na Twoje pytanie jest kilka postów wyżej Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 17 Grudnia 2011 konkretnie to 88zł by zapłacił na wulkanie ale się boi podać dane Również polecam łączyć te kostki po kilka sztuk, jak za tą cenę to lepszego efektu się nie uzyska nigdzie.Jest małym problem tak je połączyć aby wszystkie zaczęły strzelać na raz, ale jak się dobrze przyłoży to różnica wystrzału będzie równa 1-2 sekundy EDIT:miałem na myśli, że ciężko je połączyć gdy łączy się minimum 4 sztuki Gdy są 2 sztuki to żaden problem Do łączenia kostek na finał polecam qm. Wystarczy zrobić w nim dziurki i powtykać lonty z wyrzutni. Dla pewności można naciąć końcówki vicso żyletką, tak żeby odsłonić nitkę z prochem. Miejsca mocowania najlepiej zabezpieczyć taśma klejącą. Patent sprawdza się wyśmienicie, tylko przy odpalaniu trzeba wziąć poprawkę na opóźnienie visco w kostkach czyli ok 4-6s i o tyle wcześniej odpalić qm.Kameleon a podana wyżej cena wzięła się stąd, że miałem an myśli kostki nie tylko z tripla, a np. kasjo czy marsa z jorge, które kosztują teraz ok 14-15 zł.fps Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 A czy na wszelki wypadek można dac 2 zapały do qm zarówno z jednej i drugiej strony i odpalic z jednego kanału ? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 17 Grudnia 2011 A czy na wszelki wypadek można dac 2 zapały do qm zarówno z jednej i drugiej strony i odpalic z jednego kanału ? Nie ma to najmniejszego sensu bo qm odchodzi od najmniejszej nawet iskry. A z racji na to, że systemy ANR mają tragiczną jakość wykonania i napięcie robocze to zaledwie 9V to założenie 2 zapałów może wywołać efekt odwrotny do zamierzonego.fps Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ok, dzięki za rady Jak uzbieram kasę to kupię kilka mniejszych kostek i odpale razem Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 hahaha dzięki ale zasługi znajomemu się należą , bo on wpadł na pomysł z drutami, który dla mnie wydawał się za słaby, ale umocowaliśmy jedną sprawdziliśmy że trzyma to no resztę tak zrobiliśmy Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Noo w końcu ktoś na forum zrobił stojak według własnej wizji a nie ściągnięte z neta(sam tak robię) Tylko taka rada daj jeszcze 2 deski po środku bo one rowy np jw1020 jest bardzo delikatna i przy wystrzale może wybić rurki w dół.Może nie mam racji ale ja zawsze wszystko dopinam na ostatni guzik Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 w zamyśle było, żeby ten one row właśnie między te deski wszedł, ale chyba masz racje Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Doszło (a w zasadzie na gwiazdkę dojdzie ) JW408 i JW31 , fote dam w święta Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 No nieźle, nieźle. TXB506 to bardzo efektowne pudło. Ja zamiast tego zabrałbym coś z kalibrem 50mm + na demonach, ale nie ma co narzekać, jest dobrze. Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Proponuję Ci zakup JW5000 i czegoś od Magic Fireworks. :-) Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 zobaczymy, raczej na magic sie nie załapie bo z hurtowni bede brał Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 24 Grudnia 2011 No no no szalejesz 10/10 SzacunPozdrawiam KrychFire i Życzę Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi