PuMeX 10 Opublikowano 17 Lipca 2011 Symbol: K0203-3Nazwa: Triple-BangsOpis: petardy draskowe 50 szt. Cena: 8,99 zł (fajerwerkimarket.pl)Efekt: potrójny hukFilm: http://www.youtube.com/watch?v=E69hg5hB9dIPS:Sory za słaby dzwięk nagrywane telefonem Cytuj
Mks 2 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Miałem te petardy,często nie wybuchały,i połowa miały normalny Huk a połowa Słabiutki To już bardziej polecam Pięciostrzałówki Cytuj
Mks 2 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kupiłem je dziś za 5,69 w Hurtowni,i w paczce jest 100 a nie 50 sztuk... Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Radziłbym wszystkim amatorom tej petardy być ostrożnym. Odpalając wczoraj tą petardę wybuchła mi ona w zasadzie w ręce. Tuż po potarciu o draskę eksplodowała, na szczęście była zwrócona ku ziemii i nie poleciała np w stronę twarzy.W zasadzie petarda wybucha w sumie w 3 miejscach, czasami są to odległośći nawet powyżej 1m. Uważajcie na nią! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi