Kartonio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam.Dzisiaj kupiłem w TESCO zestaw 8-miu rakiet Nautilius. Zapłaciłem 30zł. Mam pytanie czy ktoś je używał i czy są dobre? Zaznaczam, że nie znam się na rakietach ani na fajerwerkach i tych sprawach, kupiłem takie, bo nie chciałem kupować jakiegoś badziewia za 10zł.Niżej zamieszczam fotkę rakiet.Z góry dzięki za opinie i odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj
Adri 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Opłaca się kupić te rakiety ??Za 20zł.Miał je ktoś, dobre są?? Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 no z tego co tu widzę mogą być to bardzo fajne rakiety choć u mnie w Tesco nie spotkałem takich ;] Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Naprawde godne polecenia te rakiety są super! Bardzo ładne efekty. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie, Póki co nikt nie ma filmu z efektem tych rakiet. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mogę powiedziec tylko tyle, że mój kolega miał te rakiety na sylwestra i miały naprawdę fajne efekty. Jak na taką wielkość i cene bardzo opłacalne. Efektów nie pamiętam już zbyt dobrze ale nie były to zwykłe gwiazdki, raczej niewielkie wierzby i palmy. Cytuj
myszek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja bardzo polecam te rakietki. Chciałem w tym roku je kupić, ale mi się nie udało. Efekt stoi gdzieś na poziomie rakiet Voo Doo. Mojemu kuzynowi się nawet bardziej podobały, ale to takie raczej subiektywne odczucie. Cytuj
Matex 1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak dobrze pójdzie to niedługo wrzuce filmik jednej rakiety bo planuję odpalić ją dzisiaj/jutro, to zdam relacje Edit: plany zawiodły filmu nie będzie bo akurat w aparacie padły baterie ale puściłem jedną z czerwonym czubkiem i powiem bardzo fajny efekt. Cytuj
mz123 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miałem te rakiety 3 lata, bardzo dobre, najbardziej podobała mi się rakietką z efektem cracklingu. Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Polecam te rakiety dałem za nie 21zł ale efekty mega. Według mnie najlepsze te z żółtym czubkiem. Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Niezłe rakietki do zabawy przed północą, efekty może nie powalają na kolana bo są minimalnie lepsze niż w voo doo ale dają radę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi