Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Dzisiaj kupiłem w TESCO zestaw 8-miu rakiet Nautilius. Zapłaciłem 30zł. Mam pytanie czy ktoś je używał i czy są dobre? Zaznaczam, że nie znam się na rakietach ani na fajerwerkach i tych sprawach, kupiłem takie, bo nie chciałem kupować jakiegoś badziewia za 10zł.
Niżej zamieszczam fotkę rakiet.

nautiliusbq2.jpg

Z góry dzięki za opinie i odpowiedzi.
Pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano

Opłaca się kupić te rakiety ??
Za 20zł.
Miał je ktoś, dobre są??

Opublikowano

no z tego co tu widzę mogą być to bardzo fajne rakiety :) choć u mnie w Tesco nie spotkałem takich ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Naprawde godne polecenia te rakiety są super! Bardzo ładne efekty.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ma ktoś filmik z efektem tych rakiet ?

Opublikowano

Nie, Póki co nikt nie ma filmu z efektem tych rakiet. :wink:

Opublikowano

Mogę powiedziec tylko tyle, że mój kolega miał te rakiety na sylwestra i miały naprawdę fajne efekty. Jak na taką wielkość i cene bardzo opłacalne. Efektów nie pamiętam już zbyt dobrze ale nie były to zwykłe gwiazdki, raczej niewielkie wierzby i palmy.

Opublikowano

Ja bardzo polecam te rakietki. Chciałem w tym roku je kupić, ale mi się nie udało. Efekt stoi gdzieś na poziomie rakiet Voo Doo. Mojemu kuzynowi się nawet bardziej podobały, ale to takie raczej subiektywne odczucie.

• 2 lata później...
Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to niedługo wrzuce filmik jednej rakiety bo planuję odpalić ją dzisiaj/jutro, to zdam relacje :happy:

Edit: plany zawiodły filmu nie będzie bo akurat w aparacie padły baterie ale puściłem jedną z czerwonym czubkiem i powiem bardzo fajny efekt.

Opublikowano

Miałem te rakiety 3 lata, bardzo dobre, najbardziej podobała mi się rakietką z efektem cracklingu.

Opublikowano

mój filmik:

• 3 lata później...
Opublikowano

Polecam te rakiety dałem za nie 21zł ale efekty mega.

Według mnie najlepsze te z żółtym czubkiem.

• 4 lata później...
Opublikowano

Niezłe rakietki do zabawy przed północą, efekty może nie powalają na kolana bo są minimalnie lepsze niż w voo doo ale dają radę