Skocz do zawartości

P2000n Mega Piratka II (NOWA POZYCJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobre petardy, lecz wbrew powszechnej opinii nie są tak samo mocne jak dawne FP3/NEW, różnica jest wyczuwalna.
W każdym razie petardy są tak samo lub trochę mocniejsze od FP3/ORYGINALE (tutaj nie miałem bezpośredniego porównania, ale na pewno P2000 nie są od nich słabsze ). Tak czy inaczej świetne, sprawdzone petardy.

Opublikowano

Dokładnie Arturo jest tak jak mówisz, porównywałem z petardami 859, które mają taką samą moc jak stare FP3NEW ( z roku 2011) i rzeczywiście różnica była spora i w niskim tonie i w głośności. Nie mniej jednak jest to świetna petarda :)

Opublikowano

Również potwierdzam opinie Arturo:), są słabsze od starych FP3new

Opublikowano

Miałem jedną to z kolegą zostaliśmy ogłuszeni że hoho , wie ktoś czy w gromie je dorwę i za ile ? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie w tej chwili dostanę to w dobrej cenie? Pojawia się coraz więcej opini że dają lepszy efekt niż obecne fp3 new.

Opublikowano

Gdzie w tej chwili dostanę to w dobrej cenie? Pojawia się coraz więcej opini że dają lepszy efekt niż obecne fp3 new.

Taniefajerwerki.pl

Opublikowano

Testowałem te petardy i serio są bardzo mocne, ale jednak pierwsze fp3new mają więcej mocy i bardziej bassowe brzmienie.

Nie mniej jednak na chwile obecną p2000 są bardzo dobrymi i opłacalnymi petardami

Polecam 4 all :)

Opublikowano

Porównywałeś z fp3new 2011/2012 czy którymi?

Opublikowano

Prównywałem z FP3NEW 2010/2011 (zostało mi chyba 6 paczek)

Opublikowano

Nowe walą słabiej, więc trzeba to wziąc pod uwagę.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Dobra, solidnie głośna petarda, opłacalna jednym słowem.

Opublikowano

Dobra, solidnie głośna petarda, opłacalna jednym słowem.

Coś jak FP3 SMALL

Opublikowano

Coś jak FP3 SMALL

Duzo glosniejsza, a przede wszystkim bardziej basowa. Fp3small ma 3x mniej prochu, ludzie...

Opublikowano

No trzeba przyznać mocna i bardzo głośna petarda, fajnie że maxsem ma ją w przystępnej cenie. Same plusy!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mega Petarda , Huk jest jak bomba dosłownie i kupa dymu do tego wszystkiego

Szczeże Polecam !

Opublikowano

Naprawdę ma moc ta petarda , Porównywalna do starych FP3 :)

Opublikowano

Ja nie wiem co oni zrobili z ta petarda, ale moc jest konkretna, lepsze niz rok temu!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam miał ktoś z was teraz mega piratke, są dobre w tym roku ?

• 2 lata później...
Opublikowano

Dalej trzymają poziom ! Jedne z najlepszych petard w stosunku jakość / cena (9 zł za 20 szt) , zaraz obok 859

Polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem tylko 2 paczki , i teraz trochę żałuje . Zdecydowanie mój nr 1 jeżeli chodzi o jakość/cena . Byłem zaskoczony ! taka mała petarda , a huk ogromny.. Głośniejsze od 859

Opublikowano

Popieram poprzednika, odpowiednik starych poczciwych fp3/new.
Porównanie korpusu 859 i P2000N:
08ea5ac964a85.jpg