Skocz do zawartości

P2000n Mega Piratka II (NOWA POZYCJA)

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Bardzo solidna petarda! W zasadzie same plusy! Długi lont, pozwalajacy na oddalenie się na bezpieczną odległość. Zielona flara poprzedzająca głośny wybuch. Petarda bardzo głośna jak txp859. Bardzo solidny korpus. Można odpalać zbiorczo i nie ma problemu z wzajemnym się rozsadzaniem.

Opublikowano

Zmajstrowałem wyrzutnię tych petard:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem Tą petardę i załowalem że nie kupilem 2 lub 3 paczek :)

• Like 1
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest ona dostepna w jakims sklepie internetowym?

Opublikowano

Dzisiaj testowałem i odpaliłem kilka sztuk, jest mocna jak stare fp3 new i ma tak samo zieloną flarę :) Bardzo Polecam!

Pozdrawiam CraV

Opublikowano

Znakomite petardy posiadam jeszcze 2 sztuki z tamtego roku. naprawdę Huk jest znakomity..

endriu123457

Opublikowano

Również posiadam dwie sztuki tych petard otrzymane w prezencie od TF :blush: itp
Są trochę węższe od FP3N , ale jak z hukiem to się przekonam :fireworks:

Opublikowano

Również posiadam dwie sztuki tych petard otrzymane w prezencie od TF :blush: itp
Są trochę węższe od FP3N , ale jak z hukiem to się przekonam :fireworks:

Będziesz miał zaskoczenie pozytywne, wspomnisz moje słowa :P
Opublikowano

Dzisiaj testowałem tą petarde i musze powiedzieć, że jestem nią pozytywnie zaskoczony w 100% polecam wszystkim osobom, które nie wiedzą jaką petarde wybrać w tej cenie.

Opublikowano

a myślicie że P2000 równa się z La bombą BP0038P ?

Opublikowano

Jest to naprawdę dobra petarda porównywalna z FP3 nawet cena i ilość ta sam :)
test:

Opublikowano

Mam nadzieje ,że w tym roku będą o tej samej mocy !
Znakomite petardy,moim zdaniem lepsze niż FP3 NEW. :biggrin:/>

Opublikowano

Ale też zależy jak i gdzie się odpali. Pomiędzy budynkami jest moc, ale na polu z drzewami już tak słodko nie jest. Podsumowując petarda i tak daje radę :)/>

Opublikowano

sorry panowie za kiepską jakość!

Jest ryzyko jest zabawa:
Opublikowano

I by było po łapkach oj oj panowie tak po pijaku się bawić petardami :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po odpaleniu pierwszej sztuki wczoraj, mogę z czystym sumieniem polecić tą petardę :) Niesamowita moc, wydaję mi się, że są porównywalne ze starymi fp3new.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potężniejsze niż fp3big :)
Opublikowano

Nie testowałem, ale mogę przypuszczać, że bardzo dużo. Te piratki były już zanim fp3new powstało, więc idąc takim tokiem myślenia na pewno jest duża różnica.

Opublikowano

Ohohoho Panowie :) To jest to...Gościu na targu miał w tej samej cenie JC05(fp3 small) z 2011 i tegoroczne Mega Piratki II.Powiedziałem kumplowi, że weź te Mega Piratki lepiej :D No i nie był do końca przekonany ale wziął...I co? I to jest to ;P Odpalilismy 2 Fp3 Small i zaraz za nimi 2 Mega Piratki II.Oczywiście - Mega Piratka jest głośniejsza, i to słychać ;) Do tego mają zieloną, fajną flarę.Na prawdę nie wiem czy to nie jest najgłośniejsza petarda na polskim rynku :)

Opublikowano

Kupiłem te mega piratki , co podałem w linku wyżej , i powiem wam że walą jak FP3 albo troche głośniej :D