basto 0 Opublikowano 25 Lipca 2011 Marzenia jednak się spełniają. Naszym było uczestniczenie w Międzynarodowym Festiwalu Fajerwerków w Monaco. W tym roku będziemy prezentować 25 - minutowe widowisko pirotechniczne z podkładem muzycznym w dniu 28.07.2011. Jest to jeden z najbardziej prestiżowych festiwali w Europie, którego uczestnikami będą: •09.07.2011 - Apogee Fireworks - Kanada •28.07.2011 - Surex - Polska •12.08.2011 - Parente Fireworks - Włochy •25.08.2011 - Prestatech - Francja Więcej Informacji na oficjalnej stronie festiwalu: http://www.monaco-feuxdartifice.mc Jeżeli ktoś znajdzie trochę czasu i ogląnie pokazy (mam nadzieję, że z naszego uda się coś nakręcić) to może zagłosować na http://www.monaco-feuxdartifice.mc/lightbox_vote.php P.S. walizki prawie spakowane... prognozy już nie sprawdzam, ponieważ ciśnienie zaraz mi skacze ... budzik nastawiony na 5 rano :O... Monako nadchodzę ... Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 25 Lipca 2011 Basto, jaką Ty masz zajebistą pracę Pozostaje mi tylko zazdrościć życząc połamania zapłonów. We Francji chyba jakoś wyjątkowo Was lubią, a raczej Twoje scenariusze, więc nie ma co się martwić - na 100% uda Wam się strzelić takie widowisko, którego Monakijczycy nie zapomną do... następnego występu Surexa Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 25 Lipca 2011 No to kolejna polska firma dostałą się do Monaco. Pragnę przypomnieć, że 3 lata temu nasz kraj był reprezentowany przez firmę Grom-Zbig, która zajęła 2. miejsce o włos przegrywając z Austriakami z firmy Jost Feuerwerke. Jeden z fragmentów tego pokazu można było podziwiać na PyroMachinie w ramach pokazu finałowego - poniżej link do fragmentu występu Groma: A wracając do tematu, patrząc na grono uczestników to można powiedzieć, że praktycznie sami znajomi Moim zdaniem walka o zwycięstwo rozegra się pomiędzy firmami Parente i Surex. Jestem ciekawy rozstrzygnięć końcowych, bo przecież wszyscy dobrze wiemy, że obydwie firmy od kilku lat współpracują na płaszczyźnie biznesowej. Z racji na wykorzystywany system można powiedzieć, że będzie to swojego rodzaju pojedynek ucznia z mistrzem, którego wyniku nie da się z góry przewidzieć.Na koniec życzę zwycięstwa, które oprócz prestiżu wzbogaca konto firmy w 10000 euro oraz daje prawo startu w kolejnym festiwalu jako obrońca tytułu.EDIT#Film Apogee: fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi