Gość Karol Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam, chciał bym się dowiedzieć czy opłaca się kupić tą delowę ranę 3", słyszałem że jest naprawdę głośna i naprawdę potrafi zaskoczyć Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 31 Lipca 2011 Widzisz to baaardzo głośna petarda i tak potrafi nieźle zaskoczyć np sąsiadów A co do kupna to zależy jakie masz fundusze na stuff ? jeżeli chcesz dać od 22zł do 40zł za jeden huk moje zdanie Nie polecam! (za tyle zł dostaniesz też głośne hukówki i wiele więcej ) Cytuj
0 Gość Karol Opublikowano 31 Lipca 2011 No tak ale niekiedy zamiast 20 małych petard warto kupić jedną wielką która obudzi wszystkich Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 31 Lipca 2011 No tak ale niekiedy zamiast 20 małych petard warto kupić jedną wielką która obudzi wszystkich No ok a ile masz zamiar wydać na tego roczne fajerwerki ??! Cytuj
0 Gość Karol Opublikowano 31 Lipca 2011 Moje fundusze to około 400zł aktualnie ale myślę że do końca roku jeszcze coś dozbieram Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 31 Lipca 2011 Moje fundusze to około 400zł aktualnie ale myślę że do końca roku jeszcze coś dozbieram No jak 400zł to możesz kupić ze dwie szt więcej się nie opłaca lepiej wyrzutnie Delove Ranę dostaniesz na fajerwerki-korsarz.pl Cytuj
0 Gość Karol Opublikowano 31 Lipca 2011 No też myślałem żeby kupić ze dwie ale nie wiem czy po odpaleniu tego pomiędzy blokami gdzie budynki układają się w kwadrat nie będzie problemów i czasem komuś nie wylecą okna albo jakaś babcia dostanie zawału Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 31 Lipca 2011 No też myślałem żeby kupić ze dwie ale nie wiem czy po odpaleniu tego pomiędzy blokami gdzie budynki układają się w kwadrat nie będzie problemów i czasem komuś nie wylecą okna albo jakaś babcia dostanie zawału Spokojnie nie wyleci nikomu okno a babcia na pewno dostanie zawału (hehe to teraz kupuj i odpalaj aha a jakie chcesz kupić kaliber delovy ?? ) Cytuj
Pytanie
Gość Karol
Witam, chciał bym się dowiedzieć czy opłaca się kupić tą delowę ranę 3", słyszałem że jest naprawdę głośna i naprawdę potrafi zaskoczyć
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi