Cooli 4 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ładny zestaw. Powiedz lepiej co kryje się pod numerkami 1,2,3,4,5 Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 txb602,txb603,txb604,txb605 oraz jw07 całość pójdzie w około 50s bo nie chciało mi się dokładnie łączyć lontu czasowo^^ Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ostateczne foty wszystkiegoczy pokaz się odbędzie to jeszcze nie wiadomo ale przygotowany jestem Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 30 Grudnia 2011 No powiedz jakie dałeś kostki a jak pokaz się odbędzie to zrób film ! Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 na każdej kostce jest symbol napisany markerem więc widać, poza tym można poszperać strony 1-2 i tam już wszystko napisałem. Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dużo, bardzo dużo błędów z mojej strony ale pomimo to jest bardzo zadowolony z pokazu Dziura czasowa jest dlatego ponieważ źle skręciłem kable w baterii cypr na 7 kanale.Komentarze jak zawsze oryginalne, mama prawie się popłakała xd Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Bardzo dobry półprofesjonalny pokaz. Myślę, że spokojnie mógłbyś nim obsłużyć niejednego sylwestra w hotelu, czy wesele. Mam jednak kilka uwag:1. Kostki z serii TXB60x mogłeś dać w układzie "V" tak, żeby rozszerzyć plan na niebie.2. W celu uniknięcia niewypałów, zamiast skręcać mogłeś użyć żelek, a jak już skręcasz to powinieneś pamiętać, ze miedź w kablach jest oksydowana nieprzewodzącą prądu warstwą, więc końcówki kabli przed skręceniem powinno się przetrzeć delikatnie papierem ściernym.3. Szkoda, że niewypał padł akurat na jedyną w pokazie kostkę w układzie FAN.Poza tym wszytko wyglądało poprawnie. Generalnie widzę, ze "PyroBox" spisuje się całkiem dobrze. Poza tym film dobrze nagrałeś, z odległości, która umożliwiła ujęcie większości efektów. Ogólnie mniejszego budżetu, twój pokaz wypadł dużo bardziej profesjonalnie i po prostu ładniej niż to, co zaprezentował capensis. Na filmie też praktycznie, z małymi wyjątkami, nie słychać zbędnych komentarzy.Moja ocena:-dobór materiału 9/10 (zabrakło baterii FAN)-podpięcie zapałów 5/10 (-5 za skręcanie kabli)-zabezpieczenie materiału 10/10 (m. in. okrycie folią aluminiową)-ogólne wrażenie artystyczne 8/10 (-1 za dziurę spowodowaną niewypałem, drugi -1 za kostki tripla w układzie "I" zamiast "V")-wybór systemu 10/10 (trzeba docenić, ze to twoja własna konstrukcja)-ocena końcowa 8/10 (żebyś nie spoczął na laurach fps Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pokaz widać, że dopięty na ostatni guzik, bez jakichkolwiek przerw i zlewania się efektów. Jedynie szkoda, że Cypr nie odpalił...Ogólnie pokaz wypadł bardzo profesjonalnie. Moja ocena: 9/10 Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 a więc W pokazie było tak mało wyrzutni fan ponieważ pokaz miał się odbyć w lesie gdzie miałbym mało miejsca, plany się zmieniły 30 grudnia ale niestety miałem tylko 1 kostkę - cypr.Co do kabli to nie wina skręcania tylko podłączenia do systemu Grunt to to, że znowu zacząłem się interesować pirotechniką na poważnie. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Kameleon, pokaz bardzo ładny, jedyne czego mogę się przyczepić to to że zabrakło złota (ale to kwestia gustu no i złoty cypr nie odpalił) i porządnego walnięcia na finał (np. one row)FPS, musisz pamiętać, że mój system nie miał tyle kanałów co kameleona, poza tym moje doświadczenie w pokazach jest o wiele mniejsze, pierwszy raz bawiłem się też quickmatchem i byłem w szoku że prawie wszystko wypaliło. Szkoda że tylko mnie skrytykowałeś, a nie zrobiłeś tak szczegółowego komentarza jak u kameleona. Odnośnie filmu to kameleona jest lepszy, jednak ja wstawie jeszcze 2 na których prawdopodobnie będzie lepiej wszystko widać.Ogólnie dla kameleona 9,5/10 za pokaz Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 zapomniałem dodać, że strzelałem na meteorze 8 a nie na pyroboxie (nie chciało mi się kabli rozwijać ) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2012 zapomniałem dodać, że strzelałem na meteorze 8 a nie na pyroboxie (nie chciało mi się kabli rozwijać ) No to punkt dla Ciebie Punkt? a może minus? Możliwe, że to właśnie przez tą chińską zabawke nie odpaliło tej jednej. B) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi