Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu jest opis :)
Brocade crown; silver peony; green palm
Red palm; yellow peony; crackling

Opublikowano

Ja mam te rakiety, a te opisy na stronie Tropica są nie prawdziwe, bo na każdej rakiecie jest napisane jaki ma efekt i nie ma tam żadnych brokatowych koron ani palm.
A efekty są takie:
-2 duże rakiety- Crackling,
-1 duża rakieta- Multicolor peony,
-2 duże rakiety- Red peony with white strobe,
-1 średnia rakieta- Green peony,
-1 średnia rakieta- Blue peony,
-2 male rakiety- Yellow with strobe.

Opublikowano

Witam a co możecie powiedzieć o tych rakietach Tropica :?:

Fota

Kupiłem je za 40 dyszki, według mnie troszkę drogo.

Może ktoś już je testował? :wink:

Opublikowano
Ja mam te rakiety, a te opisy na stronie Tropica są nie prawdziwe, bo na każdej rakiecie jest napisane jaki ma efekt i nie ma tam żadnych brokatowych koron ani palm.
A efekty są takie:
-2 duże rakiety- Crackling,
-1 duża rakieta- Multicolor peony,
-2 duże rakiety- Red peony with white strobe,
-1 średnia rakieta- Green peony,
-1 średnia rakieta- Blue peony,
-2 male rakiety- Yellow with strobe.

Ile one kosztują ?
Opublikowano

Cały zestaw kupiłem w sklepie Tropica za 28 złotych.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz sam go mam ale nie kupilem go tylko go dostalem.
Wczoraj odpalilem ta najmniejsza rakiete z zestawu TORNADO (TROPIC) i efekt mnie pozytywnie zaskoczyl. Byla to mala rakieta wiec myslalem ze jest do kitu ale mylilem sie efekt byl SUPER. Jestem ciekawy jakie bedą te duze rakiety :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :razz: :razz: :razz:

Opublikowano

[ Dodano: 2006-12-31, 19:26 ]
co do tych rakiet to ja mam podobne kupowalem pojedynczo za jedna dalem 5 zl. Nazywaly sie Speed IV z Jorge

Opublikowano

Bardzo fajne są te rakiety! Nawet te najmniejsze mają potężne eksplozje, tylko że żadne efekty nie zgadzały się z napisem na rakiecie.
Jeżeli ktoś szuka tanich rakiet z fajnymi efektami to powiniem je sobie zakupić.

• 11 miesięcy temu...
Gość Olekghm
Opublikowano

To jak doradzacie te rakiety czy odradzacie ?? wychodzi 2.88/szt Ale może macie jakiś filmik żeby sie przekonać jak wybucha ??

Opublikowano

Ja polecam jak najbardziej! Filmiku żadnego nie mam ale są naprawdę wporządku.
Wyglądają niepozornie, są tanie i wg mnie warto w nie zainwestować.

Gość Olegkhm
Opublikowano

No właśnie wyglądają niepewnie... A te rakiety TA 38, słyszałeś o nich lub miałeś jekiedyś??
Może masz filmik :D

Opublikowano

O tych TA38 jeszcze nic nie wiem. Ale chcę je kupić w tym roku...
Według mnie powinieneś wziąć rakiety TA29. Są większe od tych drugich (wysokość, szerokość i objętość).
Jeżeli chodzi o opisy efektów to bardziej atrakcyjne wydają się rakiety TA38, ale z doświadczenia wiem, że zbytnio nie należy się sugerować opisami na stronie.