przemo312132 14 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To ja chciałbym złozyć zamówienie z Demony Ognia ale nie wiem na jaki się zdecydować : -1530 Detonator-P3200 Torpedo Launch- 1x Bomba 2" viscoRazem : 20,5złCzy może zamiast Rakiet Detonator wziąć 3 bomby 2" ??A może wy macie jakiś pomysł na stuff za symboliczną kwotę 22zł ??Tylko nie piszcie że się nie opłaca no może max 25zł!! Jak kto woli z innego sklepu to może też być z Fajerwerki market Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No oczywiście, że napiszę, że się nieopłaca, bo w grudniu w hipermarketach za tą cenę kupisz o wiele więcej A poza tym radzę sprawdzic za jaką minimalną kwotę można dokonac zamówienia. Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No oczywiście, że napiszę, że się nieopłaca, bo w grudniu w hipermarketach za tą cenę kupisz o wiele więcej A poza tym radzę sprawdzic za jaką minimalną kwotę można dokonac zamówienia. Nie nie ja chcę tylko z Neta kupować więc proszę o odpowiedzi Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Na Twoim miejscu brał bym szelki 2" ale do tego jest potrzebna rura, no i nie wiem czy paczka nie wyjdzie drożej niż zakup wart Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Na Twoim miejscu brał bym szelki 2" ale do tego jest potrzebna rura, no i nie wiem czy paczka nie wyjdzie drożej niż zakup wart Rurę 2" mam a jakbym miał brać szelki to na pewno paczka nie wyszła by drożej od artykułów piro Stuff możę też być z FM Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Za ta kwotę mogą nie zrealizować zamówienia, w większości sklepów kwota minimalna to 50zl.Ale może zrobią bo nie maja ustalonej.Ogólnie trochę nieopłacalne brać tylko tyle...Nie możesz uzbierać więcej kasy?A propos pytania to ja bym brał szelki. Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wg mnie nie opłaca się składać zamówienia w takiej postaci. Prawie drugie tyle dołożysz za przesyłkę. Ja bym poczekał i zrobił zakupy za większe pieniądze. Jeśli jednak podjąłeś już decyzję o zamówieniu, to ja również wybrałbym dodatkowe szelki. Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja wiem no to chyba wezmę te szelki 2" ale jednak postaram się dozbierać trochę więcej kasy i zamówienie pójdzie gdzieś w początkach września .... Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja wiem no to chyba wezmę te szelki 2" ale jednak postaram się dozbierać trochę więcej kasy i zamówienie pójdzie gdzieś w początkach września .... Bardzo słuszna decyzja! Nie ma co się porywać z motyką na słońce. Cytuj
Pytanie
przemo312132 14
To ja chciałbym złozyć zamówienie z Demony Ognia ale nie wiem na jaki się zdecydować :
-1530 Detonator
-P3200 Torpedo Launch
- 1x Bomba 2" visco
Razem : 20,5zł
Czy może zamiast Rakiet Detonator wziąć 3 bomby 2" ??
A może wy macie jakiś pomysł na stuff za symboliczną kwotę 22zł ??
Tylko nie piszcie że się nie opłaca no może max 25zł
!! Jak kto woli z innego sklepu to może też być z Fajerwerki market
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi