xSound 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jak zgadłem to chyba teraz ja. A więc, co to jest :Pozdrawiam Cytuj
xSound 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witus odgadł moje, ale on chyba nie chce więc możesz dawać Cytuj
djmaxi 0 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Kto zagadnie co to?? [ Dodano: 2007-01-04, 16:09 ]sorry coś nie wyszło popracuje nad tym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
passion 0 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zestaw rakiet 'star remo' wpiszcie w google HE0327 xDDDdał nazwę zestawu w pliku z zagadką Fajerwerki, Zestawy Rakiet HE0327 Rakiety duże 4 sztuki srebrna i złota palma Cytuj
witus 0 Opublikowano 7 Lipca 2007 Osoba, która miała zadać pytanie nie zrobiła tego i wątek niestety padł, ale czas na jego reaktywację :smile: No więc na dobry "nowy" początek ja zadam zagadkę: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Lipca 2007 tak zgadza się gratulacje :mrgreen: jednak szybko zgadliście Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Lipca 2007 Dużo to nie jest obcięte. Wystarczy odgadnąć symbol, bo jako takiej nazwy to nie ma.Show image's linkPodpowiedź: nie znajdziesz tego w dziale wyrzutnie i fontanny na stronie Jorge. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 8 Lipca 2007 Raczej za bardzo pomniejszone , więc będzie trudno odgadnąć , daj troche inną fotke... Cytuj
witus 0 Opublikowano 8 Lipca 2007 Dużo to nie jest obcięte. Wystarczy odgadnąć symbol, bo jako takiej nazwy to nie ma.Show image's linkPodpowiedź: nie znajdziesz tego w dziale wyrzutnie i fontanny na stronie Jorge. Proste JRP3 - PYRO SHOT Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Lipca 2007 I takim oto sposobem, Witus otrzymał prawo do zadania kolejnego pytania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi