daniosienk 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam prosiłbym o pomoc w ułożeniu stuffu do 65 zł z wysyłką.Interesują mnie moździerze, rakiety, rzymskie ognie, petardy jakieś pierdoły typu pszczółki. Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Powiedz na jakiej stronie będziesz zamawiał bo to zależy trochę od cen Cytuj
0 Karolcia11 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja ułożyłem ze strony speed-fajerwerki:Moździerze:-pumaPetardy:-Fp3/small-Picolo Coirsar od JorgeRzymskie ognie:-CraclingRakiety:-2 paczki Metorów po 6 szt.Różne:-Mały Kamikadze-Zwariowane pszczółkiCzyli razem 59 zł 10 gr + przesyłka Cytuj
0 daniosienk 0 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 obojetnie mi jaka strona ale to ma byc 65 zł lacznie z wysylką Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Karolcia11 ułożył Ci stuff skomentuj go może coś chcesz zmienić dodać odjąć powiedz coś a nie Ty cały czas o sklepie i kasie do ilu to ma być... Cytuj
0 daniosienk 0 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 oto moja propozycja-fajerwerki-net.pl:Mozdzierz:-Mighty Midgetswyrzutnie:-Little palm tree-The magic key-Mercury madnesZestaw:-INTERSTELLA WARS{nie jestem pewny czy go wezme bo te rakietki sa jakies chyba slabe}50 zł + wysyłka=73 zł Cytuj
0 daniosienk 0 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam prosiłbym o pomoc w ułożeniu stuffu do 65 zł z wysyłką.Interesują mnie moździerze, rakiety, petardy i wyrzutnie. Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja bym Ci doradził tak... żebyś dozbierał sobie do 100zł co najmniej i można by było coś złożyć bo za 65zł w tym przesyłka... bez sensu. Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No ułożyłem coś takiego za tą sumę :Wyrzutnie:-TB154 Magma-JF07 Lampa Alladyna-JW11 BalletZestaw :-JA017 TajfunHukowe :-P1204 Korsarz-KO202S EXPLOSIVE IIRazem :64,67 zł Stuff nie jest bogaty ale za te pieniądza na FM ciężko coś złozyć i masz tu wyrzutnie,hukowe,rakiety w zestawie z jakimś rzymiakiem. Cytuj
0 daniosienk 0 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 dzieki za pomysł.to mój pomysl ale nie wiem czy jest dobry.::Wyrzutnie:-ARCTIC -MACRO COSMOS III- AnnaZestaw :-JA017 TajfunHukowe :-big piratkaArt.różne:-FC4001_4 ( 1 sztuka )wulkan Cytuj
0 dawolf 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Na propozycję z fajerwerki-net.pl to musisz niestety poczekać do 1 września,tak jak piszę na stronie.Teraz nikt nie wie jaka będzie ich oferta. Cytuj
Pytanie
daniosienk 0
Witam prosiłbym o pomoc w ułożeniu stuffu do 65 zł z wysyłką.Interesują mnie moździerze, rakiety, rzymskie ognie, petardy jakieś pierdoły typu pszczółki.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi