capensis 12 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam! Problem jak w temacie. Wiem że txb507 jest dynamiczniejsza i robi większe zamieszanie ale txb698 ma więcej efektów i do tego miny i ciut dłużej trwa.Doradźcie jak możecie. Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wiem, że moje słowo może się nie liczyć, ale... ja bym wybrał TXB507 Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Według mnie zdecydowanie TXB507. Jest bardzo dynamiczna, przez co idealnie podkreśli finał pokazu.TXB698 może i trwa dłużej, ale nie jest tak efektowna- po prostu nie ma takiego kopa jak TXB507. Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam! Problem jak w temacie. Wiem że txb507 jest dynamiczniejsza i robi większe zamieszanie ale txb698 ma więcej efektów i do tego miny i ciut dłużej trwa.Doradźcie jak możecie. Ja bym brał TXB698. Tak jak napisałeś, więcej efektów i długość trwania mnie do tego przekonuje. Cytuj
Pytanie
capensis 12
Witam! Problem jak w temacie. Wiem że txb507 jest dynamiczniejsza i robi większe zamieszanie ale txb698 ma więcej efektów i do tego miny i ciut dłużej trwa.
Doradźcie jak możecie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi