The-Piroman 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam chciałem wam przedstawić mój pierwszy pokaz który ja zorganizowałem Bedą w nim takie wyrzutnie jak FC4001_4 ( 1 sztuka ) - WYPRZEDAŻ 2011 2szt#BALLET - JW11 - WYPRZEDAŻ 2011 1szt#SOUL #ARCTIC - JW14 - WYPRZEDAŻ 2011#MACRO COSMOS III - SM2126 !!!!WYPRZEDAŻ!!!#2520 PURPLE TAIL - WYPRZEDAŻ 2011#BABEL - SM9880!!! WYPRZEDAŻ 2011!!!!#red peony - P7013 WYPRZEDAŻ 2011#Aron#BIG BANG KASJOPEJA - JW06 - WYPRZEDAŻ 2011#BIG BANG MARS - JW07 - WYPRZEDAŻ 2011#TYRANT - SM9807 WYPRZEDAŻ 2011 !!!#JW4056 - GAJA!!!WYPRZEDAŻ 2011!!!#P7451 Cypr (Kometa) #Lont wolny 3mm, 1cm/sek-7m298.31 z przesyłkąPrzesyłka doszła dziś zaraz wstawię fotki z przygotowań do pokazu a wy ocenicie xD W tą niedziele odbędzie się pokaz więc filmik z pokazu wstawię w poniedziałek. Pozdrawiam The-Piroman Fotki Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wszystko ok Tylko jedna podpowiedź przymocuj czymś wyrzutnie do tej podstawy no taśma byle czym ale żeby sie dobrze trzymały podstawy. Czekam na inne zdj i film z pokazu Pozdrawiam;) Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wyrzutnie możesz przymocować gorącym klejem, czekamy na filmik:) Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 tak przymocowałem je tak jak pisaliście . A mam pytanie jak odpalą się wulkany to on nie zapalą lontów od wyrzutni ? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jęsli się bojisz, że wulkan może odpalić lonty możesz dodatkowo owinąć lonty folią aluminiową Cytuj
capensis 12 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 nic nie owijaj, ja na pokaz sylwestrowy owinąłem w jednym miejscu taśmą malarską i na tym odcinku lont zgasł Cytuj
capensis 12 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 na twoim miejscu dałbym po 2-3 opaski łączące lont główny z wyrzutniami, będzie sie większą powierzchnią stykał i będzie mniejsze prawdopodobieństwo że nie odpali Cytuj
Poki 17 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 na twoim miejscu dałbym po 2-3 opaski łączące lont główny z wyrzutniami, będzie sie większą powierzchnią stykał i będzie mniejsze prawdopodobieństwo że nie odpali Słuszna uwaga. Rzeczywiscie pojedyńcza opaska na lini lont centralny-lont wyrzutni może nie wystarczyć. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 nie, nie odpalą A odpalałeś kiedyś fontannę tak blisko wyrzutni ? Najlepszą metodą jest nałożenie folii aluminiowej na lont.Na ostatniego sylwestra zrobiłem zestaw pokazowy dla brata z wulkanem i cóż Wszystko poszło w 1min.Folia alu nie przyśpieszy spalania, i w niczym nie zaszkodzi.No chyba że ktoś owinie lont 5 razy i zaklei taśmą A jeżeli chodzi o mocowanie wyrzutni do podstawy to szkoda że nie użyłeś tego http://allegro.pl/element-do-mocowania-es175-karton-gips-profil-cd60-i1759460775.html (tutaj cena trochę wygórowana) Tanio i skutecznie Niepokoi mnie też trochę miejsce 2520 PURPLE TAIL gdy cypr zacznie strzelać to może dojść do zderzenia. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nooo ładnie się zapowiada 10/10Czekam na film ....A co do fontann to też myślę że się nic od nich nie odpali Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Kameleon bo wyrzutnia cypr i 2520 pt to sa wyrzutnie finałowe u niego ? to jest możliwe że się zderzą ale nie muszą zobaczymy . Kolego mam pytanie gdzie kupiłeś tą wyrzutnie kontową finałową ostatnią ta co jest ceglami oblożona i za ile ? z góry dzieki za odpowiedz i pozdrawiam ; ) Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Kameleon bo wyrzutnia cypr i 2520 pt to sa wyrzutnie finałowe u niego ? to jest możliwe że się zderzą ale nie muszą zobaczymy . Kolego mam pytanie gdzie kupiłeś tą wyrzutnie kontową finałową ostatnią ta co jest ceglami oblożona i za ile ? z góry dzieki za odpowiedz i pozdrawiam ; ) To jest wyrzutnia JW1016 kupiłem na fajerwerki korsarz to był gratis normalnie kosztuje ok 50 zł Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 1: ładnie przygotowany pokaz 10/10 2: nie podpalą ci sie wyrzutnie bo są za dalego 3:czekam na film HD Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jak dla mnie to wszystko świetnie połączyłeś, ciekawe wyrzutnie, a JW1016 na finał będzie w sam raz Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nie dałbyś rady zainstalować drugiej linii lontu? Z tylko jednym lontem bywa różnie i zawsze jest prawdopodobieństwo że gdzieś zgaśnie. Powinieneś też użyć więcej jak jednej opaski przy łączeniu wyrzutni. No i czekamy na filmy Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ładnie przygotowałeś pokaz 10/10 tylko wstaw filmik po pokazie Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nie dałbyś rady zainstalować drugiej linii lontu? Z tylko jednym lontem bywa różnie i zawsze jest prawdopodobieństwo że gdzieś zgaśnie. Powinieneś też użyć więcej jak jednej opaski przy łączeniu wyrzutni. No i czekamy na filmy niestety nie mam już lontu Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Teraz idę się brać za łączenie po 2 opaski zaciskowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi