klopsik92 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Miał ktoś mozę te rzkiety ?? Jaki mają efekt i czy opłaca się je kupić 3zł za 1 sztukę?? Czy kupić rakietki Diablo za 2,60zł 1 sztuka ?? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Kupiłem komplet koledze w hurtowni za 20,80zł - 12szt. Po Sylwku powiem ci jaki efekt. Zresztą po co takie pytania? Kupujesz jedną i rura Cytuj
klopsik92 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2006 Masz racje dzisiaj jedną wypróbuje ! Napiszę jaki efekt ale opłaca się kupić jedną za 3 zł ? :o Cytuj
milan07 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ej jak już będziesz odpalał rakietę to zrób filmik albo przynajmniej zdjęcie Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2006 No właśnie najlepiej filmik wtedy będziemy wiedzieli czy są fajne Cytuj
heex307 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 W końcu ich nazwa to "perfekt", a za 20 zł12 szt. w hurtowni to mogą być dobre, chociaż nigdy nie wiadomo Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mój kolega na Sylwka nie wziął tych rakiet, dużo mu zostało w domu. Odpalał przy nas niedawno i trzeba powiedzieć, że jak na taką cenę, to super rewelacja! Nawet się nie spodziewałem, że będzie to aż taki duży rozprysk. Chryzantema z długimi ramionami wypełniająca prawie całe koło. POLECAM w 100% i chyba sobie je za rok kupuję. 12szt. za 20,80zł w hurtowni. Okazja jak nigdy. Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja dzisiaj odpaliłem jedną z żółtym czubkiem efekt: mała chryzantema + sporo cracklingu ale łądnie pie***ło xD polecam za komplet dałem coś koło 20 złfilmik może będzie gdzieś za tydzien albo za dwa jak odpale nastepna rakiete bo dzisiaj zapomnialem o aparacie :twisted: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mój film tej rakiety (Brokat) , kumpel strzelał , ja kręciłem z okna. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Łooo... piękny efekt. Te rakiety mają inny efekt niż Thundery Thundery mają crackling z peonią a to było coś na wzór wierzby. Naprawdę warto coś innego. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Łooo... piękny efekt. Te rakiety mają inny efekt niż Thundery Thundery mają crackling z peonią a to było coś na wzór wierzby. Naprawdę warto coś innego. Są też rakiety z Crackling`iem.Ogólnie rakiety mają bardziej różnorodne oraz lepsze efekty niż thunder. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2008 rakiety perfect, thunder, demon i JR8 to te same rakiety :grin: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 rakiety perfect, thunder, demon i JR8 to te same rakiety :grin: Thunder i perfect to na pewno nie to samo : Po pierwsze w thunderach w każdej rakiecie jest cracling.W perfekcie są 4 różne efekty.Tylko w 3 rakietach jest cracling.W tej chwili pokazałeś swoją niewiedze na temat rakiet. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 rakiety perfect, thunder, demon i JR8 to te same rakiety :grin: W tej chwili pokazałeś swoją niewiedze na temat rakiet. Ta, mpiwowski jest mistrzem w wyrzutniach, to czego się spodziewałeś? Poza tym thundery to peonia + crackling a ta rakieta co dał FireMan, to jest brocade. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Bardzo ciekawy ten efekt i właśnie obaliłeś mit że thundery i perfect to to samo xD Cytuj
neone 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 ooo :o pefecty są lepsze od thunderów... bo w thunderach mało gwiazdek jest i cracling mało a tutaj jebut i piękny efekt na niebie Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2008 W tej chwili pokazałeś swoją niewiedze na temat rakiet. Czyżby??http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1492http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1491porównaj sobie efekty i powiedz czym się różnią :lol::lol::lol: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 JR31 THUNDER 12 RAKIET; MIX 4 EFEKTÓW W OPAK.: BROKAT; KOLOROWE GWIAZDKI; TRZESZCZĄCE GWIAZDKI; SREBRNE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKIiR20072 PERFECT 12 RAKIET; MIX 4 EFEKTÓW W OPAK.: ISKRZĄCE GWIAZDKI, BROKAT, RÓŻNOKOLOROWE GWIAZDKI, SREBRNE MIGOCZĄCE GWIAZDKIWygląd nie świadczy o niczym. Opis troszkę się różni w tych rakietach. Przyjrzyj sie rakietom Hestii: w większości zestawów są bardzo podobne... Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Na stronie musi być błąd.Ja mam thundery i już 4 odpaliłem i żadnego brokatu w nich nie ma . Za to w każdej rakiecie jest cracling (oprocz 3- dwukolorowych)A w perfectach (z filmiku ) jest korona z brokatemCzyli mpi jednak się różnią Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opis się różni O LOL :lol::lol:KOLOROWE GWIAZDKI to jest to samo co RÓŻNOKOLOROWE GWIAZDKI,a TRZESZCZĄCE GWIAZDKI to jest to samo co ISKRZĄCE GWIAZDKI i jest to cracklingOba zestawy mają identyczne efekty : :PS: Nie wiem może nie zmienili jeszcze opisu na stronie ale efekt się zmienił. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 W tej chwili pokazałeś swoją niewiedze na temat rakiet. Czyżby??http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1492http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1491porównaj sobie efekty i powiedz czym się różnią :lol::lol::lol: Opis efektu a efekt to są dwie różne rzeczy ^^ Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jeszcze raz mówie że w żadnym thunderze nie ma brokatu, pozatym na każdej rakieci jest opisany efekt np. ZIELONE TRZESZCZĄCE GWIAZDKIWiem bo mam Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jeszcze raz mówie że w żadnym thunderze nie ma brokatu, pozatym na każdej rakieci jest opisany efekt np. ZIELONE TRZESZCZĄCE GWIAZDKIWiem bo mam Dobra już dobra koniec off topu. Najwidoczniej Jorge nie uaktualnia strony Cytuj
xSound 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jakiego offtopu? Rozmawiamy przecierz o efektach rakiet perfect.Mpiwowski a powiedz mi taką rzecz, załóżmy, że masz 2 wyrzutni, jedna np. big bang kasjopeja i big bang mars, na obu masz napisane, że mają kolore gwiazdki. Gdy odpalasz tą wyrzutnię okazuje się, że efekty się różnią, kasjopeja ma palmy i crackling (cały czas "załózmy") a mars ma te kolore gwiazdki i wierzysz dalej opisom na pudełkach/stronach producentów.Więc wielki panie znawco, najpierw trzeba obejżeć efekt tych rakiet a niebie a później należy pisać, że to te same efekty jeżeli rzeczywiście to są te same. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi