Erlick 1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xHS2FmBW43o Czerwony czubek ! Bardzo mi się podobał w szczególności na żywo:) Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ta też nie dawno puszczałem pare tych rakiet i efekt super Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dzięki za filmik. Ładnie ukazuje moc tych niepozornych takiet. Perfecty będą stanowiły wyjątek rakietowy w moim stuffie i jestem pewny że się dobrze spiszą. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja też już mamo jednego perfecta mniej w swoim stuffie. Odpaliłem rakietę z zielonym czubkiem. Jestem bardzo zadowolony z jej efektu. Moja ocena 10/10 Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Erlick mi ta z czerwonym czubkiem się najmniej podobała, dlatego jedną z nich odpalę wbitą w ziemię :lol: najlepsza jest z zielonym, wielki brokat nisko opadający Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Po pierwsze to zależy od gustu.. Mi się mulitcolor bardzo spodobał Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Filmik dzisiaj odpalonej rakiety z niebieskim czubkiem. bardzo dobre rakiety Cytuj
luxor 2 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Perfecty są bardzo dobrymi rakietami. Dzisiaj odpaliłem sobie rakietkę z zielonym czubkiem. Moim zdaniem najlepszy efekt jeśli chodzi o resztę rakietek z tego zestawu. Są jak najbardziej opłacalne. Moja ocena 6/6! Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 będe odpalał jutro jedną rakiete i zastanawiam się której filmik was interesuje. do sylwestra będą filmiki wszystkich. niebieska juz jest. jutro, w wigilie i 30 pójdzie po jednej jeszcze na spkojnie, bo w sylwka niewiem czy bede mógł krecic. jak zostane w domu to owszem, ale niewiadomo.takze pisac której filmik w miare dobrej jakości was interesuje EDIT:macie dzisiejszy filmik brocade efekt był mniejszy niz w niebieskiej rakiecie, ale utrzymywał sie naprawde długo (jak filmik skonczylem nagrywac wciaz było widac palące sie gwiazdki) Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ok, ale to dopiero w wigilie, bo wtedy pójdzie następna Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 22 Grudnia 2009 a gdzie je można zakupić? Szukaj po sklepach , targowiskach w swojej okolicy ! Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mogę się założyć , jeżeli masz rynek w mieście , to jakiś koleś będzie je sprzedawał na sztuki albo coś. Tylko musisz dobrze poszukać . Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 22 Grudnia 2009 tak na rynku to one pewnie będą takie drogie, że... To kup inne :roll: Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 a orientujecie się może czy na bazarach jakiś mógłbym je spotkać? tzn. na rynku Cytuj
Dako 1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na rynku sprzedają zazwyczaj na sztuki te rakietki pewnie z 5-6zł/sztuka Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 moje filmiki:Multicolor: Crackling: Zółta bardzo fajna, sporo cracklingu, ale multicolor nie wyszedł. nie wiem czy to ta konkretna sztuka czy cała seria czerwonych jest taka. przekonamy się w sylwka Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mój film rakietki z żóltym czubkiem Tak jak kumpel mówi, polecam ten styl życia xD Cytuj
xSound 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 niebieska miała raina fajnego, przed chwilą odpaliłem Niebieska to jest glitter czy strobo - jak kto woli. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Miałem je kolejny raz i kolejny raz mnie nie rozczarowały. Nadal super rakiety, nadal polecam. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 piekne rakiety. poza jednym multicolorem który byl jakis wadliwy wszystkie walnęly baaardzo ładnie. napewno za rok ich nie zabraknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi