przemo312132 14 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Również je chwalę któryś raz z kolei na + tylko w tym roku partia multicolor była wadliwa wszystkie 3 coś miały z silnikami jedna wybuchła na ziemi a dwie pozostałe 15m nad ziemią Cytuj
Dżejkob 0 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Co prawda miałem je ostatnio w 2017(nie zawiodłem się) ale widzę że nadal maja się dobrze, trzeba będzie je zakupić w tym roku. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Również jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tych rakiet. Jedne z lepszych w swojej cenie. Macie mój filmik. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Po raz kolejny strzelałem z tych rakiet stosunek cena a jakość jak najbardziej ok, lecz te efekty tak naprawdę nie są jakieś wow zwykłe rakietki do urozmaicenia zabawy efekt brokatu jak zwykle wygrywa oraz białe migotanie a efekt crackling ujdzie a multicolor porażka prędzej znika niż się pojawia plusem jest srebrny ogon przy starcie. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zdecydowanie POLECAM! Do zabawy, za te pieniądze, to bardzo dobry zestaw rakiet. Co prawda przepłaciłem - 60 zł za paczkę, ale kupowałem w miejscowym sklepie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi