Cooli 4 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A na październik szykuję zakup na weselicho siostry i zastanawiam się co na wesele się najlepiej sprawdza i robi wrażenie? Pomocy Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A na październik szykuję zakup na weselicho siostry i zastanawiam się co na wesele się najlepiej sprawdza i robi wrażenie? Pomocy Inwestowałbym teraz w Komete i Triplexa, ale załóż temat w dziale pomoc i bardziej szczegółowo opisz swoje oczekiwania, ile chcesz wydac na wszystko i żeby jaki mniej więcej był czas pokazu Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 na wesele przeznaczam 1000 zł bo to idzie z mojego budżetu Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Otrzymałem dziś rury od PaulaWinter'a i tak sobie w 20 min strzeliłem skrzyneczkę stojakową dla tych rur. Co o niej sądzicie? Wzmocnić ją jeszcze wyżej? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Co do stojaku to bedą do tego poprzeczki między rurami? i czy bedzie dorobiona góra stojaku?. Jak do tej pory to dobrze zrobiłeś grube deski i mocno zbijeś wkrętami. Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Co do stojaku to bedą do tego poprzeczki między rurami? i czy bedzie dorobiona góra stojaku?. Jak do tej pory to dobrze zrobiłeś grube deski i mocno zbijeś wkrętami. Właśnie nie wiem czy coś jeszcze robić. Każda z rur jest oddzielona poprzeczką od siebie. Po srodku jest dociążone grubą deseczką co daje ciężar aby była stabilna. Zastanawiam się czy jest sens robić po bokach deski i wzmocnienie góry. Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zapomniałem podesłać fotki paczuszki która dziś przyszła. Wszystkiego nie chciało mi się wyjmować i robić Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No no, widzę, że świetne zakupy, z tego co tutaj widze to jest JW4009 Scorpion, bodajże JW59 i inne świetne wyrzutnie Mam pytanie jeszcze, skąd zamawiałeś? Co do stuffu to palce lizać Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 1. SM98812. JW40153. JW074. JW775. JW40096. JW027. SM98808. JW40539. JW41310. JW0611. SM210712. JW16513. JW16314. JW1815. JW40316. JS90117. JS90418. JS043cemika.pl Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 zapalnik do fajerwerków mojej roboty na razie prowizorka ale będzie lepiej Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Na chwilę obecną nie ma wersji ostatecznej. Testuję różne druciki i jak do tej pory najlepszy okazuje się drucik z oplotu przewodu anteny TV.1 wersja - zapalnik owinięty taśmą klejącą z łebkiem zapałki. Efekt jak na filmie Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Na chwilę obecną nie ma wersji ostatecznej. Testuję różne druciki i jak do tej pory najlepszy okazuje się drucik z oplotu przewodu anteny TV.1 wersja - zapalnik owinięty taśmą klejącą z łebkiem zapałki. Efekt jak na filmie Błagam cię nie mów mi, że będzie odpalał czymś takim ? Komercyjny zapalnik kosztuje 70 groszy to aż tak dużo ? Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Błagam cię nie mów mi, że będzie odpalał czymś takim ? Komercyjny zapalnik kosztuje 70 groszy to aż tak dużo ? A czy ja mówiłem, że będę odpalał takim czymś?Zamówiłem zapalniki ale przedział od 1,20 za sztukę do 3,50 jest trochę za duży. Gdzie kupujesz te zapalniki za 70 gr? Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Chciałbym pochwalić obsługę FM. Dziś bardzo się zdziwiłem jak otrzymałem informację, że był kurier i zostawił paczkę. Zamówienie na FM poszło 30.08.2011 o 21:30 a dziś 01.09.2011 już je otrzymałem. Duży + dla FMZaskoczyło mnie również powolniactwo w obsłudze sklepu strzaly.pl bo zamówiłem u nich paczkę dnia 24.08.2011 o 9:00 rano po czym dnia 26.08.2011 zostało przygotowane do wysyłki... i dziś otrzymałem z paczką z FM jednym i tym samym kurierem Dziwne. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 1 Września 2011 Tak Cooli w sklepie strzały.pl jak coś zamawiasz to nie licz, że dostaniesz ją po tygodniu bo tam można czekać nawet trzy miesiące a nawet 6 miesięcy. Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 1 Września 2011 No i lipa. Myślałem, że przyszła paczka ze strzaly.pl a tu niet tylko 2 x paczka z FM. I ciekawe ile będę jeszcze czekał. Kurcze bele Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Na siostry wesele już zbieram stuff Dziś zakupy przyszły do testów zapalników. Zaraz będzie filmik Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Filmik z testu zapalnika który zakupiłem na nieszczęsnych strzałach.pl Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 14 Września 2011 Kolejny zakup na Wesele...2 x TXK019 - BATERIA KONFETTI z FM Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 29 Września 2011 No i dzisiejsza zabawa imieninowa. Zrobiłem sobie test 6 visco na imieniny Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Pytanie za 100 punktów.Co dali byście na finał 10 sztuk i jak je wystrzelić. Wszystkie na raz? dwójkami co 2 sek albo jedną czy jak.Green Peony, Red Peony, Yellow Peony, Blue PeonyRed Wave, Green Wave, Blue Wave, Yellow Wave, Red Chryzantemum czy jako to się pisze. Które z tych efektów najlepsze na finał. Szelki 2" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi