9ogonuf 1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Okazuje się, że to nie koniec moich zakupów Dziś zakupiłem 150 zapalniczków do mojego systemiku a za chwilkę śmigam na zakupy do Groma bo coś mi mało kostek w porównaniu do innych stuffów i jakoś mi łyso Coś na finał muszę przychaczyć mało kostek ?? weź mnie nawet nie denerwuj popatrz na mój stuff lepiej a konkretnie na opis bo zdjęć jeszcze nie wstawiłem, to jest skromny stuff Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 No i małe zakupki zrobione:4 x Mars2 x HITEC2 x SaturnMissiles 100sh2 x tyrant 1 x Fantazja za wszystko zapłaciłem 120 zł Zdjęcia jak tylko się ogarnę Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ok. Prezentuję jeden z dwóch pokazów które sobie stworzyłem. Jakość jest słaba bo nie zgrałem jeszcze z drugiego aparatu. Tam już będzie HD ale kilka efektów nie zostało nagranych bo wystrzeliły poza obszarem kamerzysty Poka zodpalany ręcznie bo miałem lenia i nie chciało mi się tego łączyć Pokaz Sylwestrowy Tutaj drugi pokaz z okazji Nowego Roku 2012. Pokaz zrobiony dla całej rodziny która przyjechała na szampanika z dzieciakami. Jakość słaba ale poczekajmy na nagranie w HD Cytuj
glosal 0 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No ładnie a przecież to dopiero początek roku ile zamierzasz wydać na ten rok? Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No ładny stuff dobry wybór wyrzutnia 9/10A nie za szybko ten pierwszy stuff ??Pozdrawiam KrychFire Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Średnio co miesiąc kupie sobie coś do stufu. Z każdej wypłaty jakiś zakup. Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No Pierwszy Zakup elegancki, czekamy na więcej Jak co miesiąc będziesz kupował, to będzie co oceniać. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Stycznia 2012 "Ale na to co się kocha kasy się nie oszczędza..."O to to to to Eleganckie pokazy, mam nadzieję, że za rok pokonasz lenistwo i zrobisz coś dłuższego, bo stuff na ten rok szykuje się przepotężny!Pozdrawiam i oby więcej takich zapaleńców Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Czekamy na film w HD, heh zaczyął się nowy rok a ty już dużo kostek kupiłeś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi