corni1991 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja nie wierze ludzie czy wy jesteście tacy zrypani czy tylko udajecie? żal (nazwe masz podana w temacie) Cytuj
bober 1 Opublikowano 29 Grudnia 2006 dobra, nazwę mam, ale oznaczenie czy jakiej firmy ona jest to nikt nie raczy podać? Czy to jest ta Hestii? Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Kupiłem paczkę (2 szt.) i dałem za nie 13 zł czy to dobra cena? Z tyłu znalazłem takie komórki? z ostrzeżeniami i takimi tam duperelami i w jednej jest że ten płomien 5 m w góre daje, czy to prawda?Pytam sie dlatego, aby sie upewnic czy nie kupiłem bubla. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Lutego 2007 Czy ta fontanna była może dostępna w tamtym roku w tesco? Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 21 Lutego 2007 Czy ta fontanna była może dostępna w tamtym roku w tesco? U mnie w tesco jej nie bylo to chyba w innych tesco tez :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja pamiętam że były w tesco pakowane po dwie fontanny, które nazywały się green cośtam. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja pamiętam że były w tesco pakowane po dwie fontanny, które nazywały się green cośtam. To jak wiesz to po co sie pytasz :???: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 6 Listopada 2007 Czy ta fontanna była może dostępna w tamtym roku w tesco? była tak jak piszą za 13 złkupiłem 2 opk bardzo fajne mam jeszce jedną i moge nagrać filmik z niej o ile ktoś jeszcze zainteresowany Cytuj
witus 0 Opublikowano 7 Listopada 2007 kupiłem 2 opk bardzo fajne mam jeszce jedną i moge nagrać filmik z niej o ile ktoś jeszcze zainteresowany Jakbyś nagrał filmik było by bardzo miło Chciałbym ujrzeć, jak prezentuje się ta fontanna na filmie, opis i opinie są raczej dobre Cytuj
Gość Felix Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jakbyś nagrał filmik było by bardzo miło Chciałbym ujrzeć, jak prezentuje się ta fontanna na filmie, opis i opinie są raczej dobre No to nagrałem Proszę http://pl.youtube.com/watch?v=VFN8tx85_Acten głos to nie mój :lol: Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 23 Lipca 2008 Bardzo efektowna fontanna !Ciekaw jestem jaka jest jej HURTOWA cena 23 sekundy to dosyć krótko, lecz efekt wynagradza nam wszystko :mrgreen: Zielone światełko u dołu wyrzutni i snop złotych iskier jest poprostu cudowny.Bardzo podobały mi sie właśnie te iskry ponieważ opadały one aż do ziemi i cały efekt fontanny przypominał trochę kipiącą lawę z wulkanu :mrgreen: :mrgreen: Ogólnie mówiąc fontanna godna polecenia, ciekaw jestem czy bedzie ona dostęna w tym roku w jakimś supermarkecie Ocena efektu (cena nieznana) : 9/10 Cytuj
benny10 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Fontanna bardzo ladna , jak kolega mowil ten snop opadajacych iskier jest piekny i sam wulkan jest wysoki , Jedyna rzecza ktora moge powiedziec , to to ze troche za krotko trwal ;] Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 miałem ich 4 rok temu efekt był fajny, polecam tylko ze ofekt był lepszy niż na filmiku (wiadomo że na żywo lepiej wygląda) ale w ogóle był taki bardziej urozmaicony efekt Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Miałem 2 lata temu fontanny nawet fajne, wysoki i ładny efekt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi