Skocz do zawartości
  • 0

txb582 - czy warto?

Pytanie

Opublikowano

Witam! Natknąłem sie na bardzo ładną (przynajmniej na filmie) kostke TXB582. Pomyślałem że może być świetną alternatywą dla jw408, myślicie że jej dorówna?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Myślę, że najlepsza odpowiedź zaserwują Ci te osoby, które widziały obie kostki "w akcji" z filmów hmm... w sumie i tak wybrałbym JW408, jednak jeśli ew. nie było by jej w sklepie to zakupiłbym TXB582, jednak gdybym miał do wyboru - tą lub tą, wybrałbym JW408 jak już wcześniej pisałem. Ciężka sprawa. :P Niestety filmy mają często to do siebie, że nawet i one nie dają nam stuprocentowej pewności co do jakości i rozmiarów efektu.

• 0
Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Obie kostki są bardzo efektowne, jw408 jest dłuższa, jeśli stawiasz na coś szybkiego wybrałbym txb582 ma jebniecie xD ostre

• 0
Opublikowano

Hmm po tym filmie stwierdzam, że wybrałbym TXB582. Co prawda JW408 może ma gęstszy crackling, jednak TXB582 ma i kolory, i crackling i przy samym rozrywie szelki widać gęsty "złoty wybuch" wg mnie dużo lepsza.

• 0
Opublikowano

Te ob dwie wyrzutnie mają bardzo ładne efekty. Ale ja na twoim miejscu capensis bym brał TXB582 ze względu na ciekawsze efekty :D.

• 0
Opublikowano

W innej sprawie od 1:32 do 1:48 lecie JW417? Czy myle?

• 0
Opublikowano

mi bardziej na jw4008 wygląda

• 0
Opublikowano

mi bardziej na jw4008 wygląda

jw4008 jest nowością 2010, więc niemożliwe aby ją miał w 2009 :D
  • 0
Opublikowano

capensis ja bym wziął TXB582 bo jest ładniejsz od jw408 i jest szybsza :D ,albo wolisz wolniejszą to jw408 -_-