mati233 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jak już pisze w temacie chodzi o wyrzutnie Macro cosmos 1,2 i 3 i proszę o pomoc w doborze wyrzutni. Cytuj
0 Pioter 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jeśli lubisz komety, lub organizujesz jakiś pokaz to wybrałbym MC II, a jeśli wolisz rozpryski i do tego crackling to tak jak wyżej - MC III Cytuj
0 TheFirefoxFan 5 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jak dla mnie najlepsza jest MCIII, ma ona ładne efekty, może wielkościowo nie powalają na kolana, ale są różnorodne Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Testowałem wszystkie 3 macrocosmosy , wg mnie są to mało efektowne i nieopłacalne wyrzutnie z niewielkimi rozpryskami. Jeżeli masz możliwość to kup Purple Tail która jest genialna. Jeżeli musisz koniecznie którąś MC brać to bierz MCII bo ma komety które są ciekawym dodatkiem np do pokazu Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Według mnie najlepsza jest MacroCosmos III ponieważ ma crackling i ładne gwiazdki ( sam ją testowałem ) Cytuj
0 mati233 0 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A więc wychodzi na to że kupię wyrzutnie Macrocosmos 3 dziękuję wszystkim za pomoc . Cytuj
Pytanie
mati233 0
Jak już pisze w temacie chodzi o wyrzutnie Macro cosmos 1,2 i 3 i proszę o pomoc w doborze wyrzutni.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi