Karolcia11 3 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Symbol: -Nazwa: Black DeathOpis:Bardzo mocna petarda hukowa odpalana lontem. Jedno opakowanie zawiera 7 sztuk petard. Zdjęcie: http://www.pyrotechnika-online.cz/files/petarda-black-death.jpgFilm: Cena hurtowa: 56 zł za paczkęProducent: Czeski(?)Efekt: hukOstatnio zauważyłem ja na speedzie zamówił bym ją, ale niedostępna.Miał ją już ktoś? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Po testach, wali konkretnie ale ze względu na cenę jest nie opłacalna 7szt/56zł 0:42 Cytuj
Tomekk 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Czesi są coraz Lepsi teraz Black Death a wcześniej LA Bomba niestety bardzo chcialem ale nie dałem rady zdobyć Black Deth wieć zostało mi tylko kupieni La Bomby ; ) Ale i tak byłem zadowolony waliła na Głowe Fp3 Original Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Filmik z mojej prezentacji BD: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I_9y8IwRJ6E Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 16 Listopada 2013 i te ciche ja pier... :D/> no BD sa niesamowite-świetnie wykonane.tylko gdyby nie ta cena ;/ Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 17 Listopada 2013 po weekendzie dam cene 55 zl paczka :)/> to chyba wyprzedziłeś czas bo na stronie już są po 55 Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 17 Listopada 2013 Wie ktoś gdzie w Polsce można to nabyć ? U czarodzieja Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Wie ktoś gdzie w Polsce można to nabyć ? www.piropolska.cba.pl Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Może i drogie, lecz na sztuki to można sobie kupić parę. Jak do ceny to huk niesamowity. Cytuj
luxis 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Najgłośniejsza petarda jaką miałem, huk niesamowity i pisk w uszach. Trzeba przyznać, że są lepsze od DumBumów, niestety ich cena pozostawia wiele do życzenia, ale jak się bawić to się bawić, za rok biorę 2 paczki. Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Najgłośniejsza petarda jaką miałem, huk niesamowity i pisk w uszach. Trzeba przyznać, że są lepsze od DumBumów, niestety ich cena pozostawia wiele do życzenia, ale jak się bawić to się bawić, za rok biorę 2 paczki. Kupiłem jedną paczkę black death eksperymentalnie bo miałem wątpliwości czy oby na pewno będą dużo lepsze od chociażby dum bum... ...jutro jadę po 2 kolejne paczki black death. Są niesamowicie głośne. Dum bum są świetne i z pewnością mają lepszy stosunek jakości do ceny ale black death to inna liga huku. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Skoro są takie opinie tych petard to wam zaufam i wezmę 2 paaczki w przyszłym roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi