Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też Ją Polecam Odpalałem ją parę dni temu i daje dużo zabawy
a szczególnie że tym że nisko leci

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Kostka warta kupna, w sylwka ją miałem :)

Niska Cena
efekty duże

Opublikowano

Kostka doskonała, jeżeli ktoś jest zwolennikiem jednoefektownych wyrzutni. Osobiście uważam ją za flagową kostke serii mini z Triplexa. W tej cenie jest poważnym konkurentem dla kostek większego kalibru innych importerów. Śmiało można polecić ją dla tych z większym budżetem jako element "do zabawy" (choć w finalnym przedsięwzięciu nada się równie dobrze) jak i dla osób które ze względu na ograniczony budżet szukają najlepszych produktów z kategorii jakość/cena.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kolejna wyrzutnia zmieniona co do efektu:

obecna poligrafia
ptail.jpg

-najnowszy film tej wyrzutni

-film wyrzutni sprzed roku
Opublikowano

Tak więc trzeba polować na wyrzutnie z biało-żółto-czarną poligrafią. Ah, kolejny produkt można powoli wypisywać z list zakupów. Szkoda :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajna, tania mała kostka, szkoda jedynie, że teraz będzie trudno dostac starą wersję 2520, bo pod nową poligrafią niestety, ale kryje się także nowy efekt...

Opublikowano

Miałem ją zarówno ze starym , jak i nowym efektem.
Stara powalała mocą i wielkością efektów.
Nowa jest wg. mnie po prostu taka zwyczajna jak inne kostki tego typu, efekty już tak duże i ładne nie są

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Aktualna wersja Purple Tail zdaje mi się jest kontynuacją kostek txb820 :) Efekt podobny

Wczoraj na pokazie strzeliłem te kostki i dla mnie może być :) Cena 13 zeta

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ta kostka jest genialna. Efekty wielkie jak na rozmiar, a do tego piękne. Za taką cenę tylko brać!

• 1 rok później...
Opublikowano

W tym roku ta wyrzutnia ma mniejsze efekty niz txb60x xDD Takie malutkie efekty ze az sie zawiodlem :( W 2012 roku jak ją mialem to miala masakrycznie duze efekty a w tym roku jest slabiutka ;)

• 11 miesięcy temu...