mpiwowski 182 Opublikowano 7 Września 2011 Pokaz Sztucznych Ogni - Uroczyste uderzenie dzwonu "Serce Łodzi" - 18 września 2011Okazja – Uroczyste uderzenie dzwonu "Serce Łodzi"Miejsce – Katedra w ŁodziGodzina – 21:50Wykonawca – Pirotechnika ASDługość pokazu – 5min.Film –http://www.youtube.com/watch?v=BNi8Bcw6eJY Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Dodałem film z pokazu. Zapraszam do oglądania. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 19 Września 2011 Poprawa w stosunku do lat poprzednich o 100 % - ktoś w tej firmie nareszcie wziął się za projektowanie pokazów, chociaż z pełną odpowiedzialnością można mówić tutaj o spektaklu, bo scenariusz był wyjątkowo dobry. Szkoda, że znowu kamera nie ułapała części podkładu muzycznego, bo dobór materiału miał z nim silny związek. Nareszcie powiew świeżości nastał na arenie pokazów pirotechnicznych Mało materiału, ale za to jak efektownie został on strzelony. Dobra robota! Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Stałem akurat praktycznie naprzeciw sceny, z której puszczali podkład. Niestety na żywo też cienko było słychać, słabiutkie nagłośnienie dali. Właściwie to co nagrała kamera to słyszałem i na żywo. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Znowu mnie zachwyciła, a już widzę nie pierwszy raz w tym roku. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Września 2011 No mpi na reszcie w Łodzi na niebie zadziało się z ładem i składem. Bardzo ładne widowisko, szczególnie fragment pod temat z fimu Rocky "Eye of the Tiger" i dobrze dograna w tym miejscu sekwencja singli. Szkoda, że nie było warunków na pirotechnikę wysoka, ale i tak było na co popatrzeć.Fira co do BS-101 to ma przysłowiowy power, ostatnio w akcji 2 szt. widziałem w Krk na dniach Kurdwanowa. Huk jest porównywalny z 2" salutami.fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi