Cześć to znowu ja może odrazu zacznę : pisałem chyba na sb i niektórym osobą na GG... że jadę do hurtu w październiku no i zamierzałem tam kupić same art.różne ale właśnie nadszedł czas że się z nich rozmyśliłem i wolę wyrzutnie Więc jaką byście polecali wziąć wyrzutnie tak od 0 zł do 22zł max oczywiście z jorge albo komety jak ktoś ma cennik to z niego bo tam w hurcie są właśnie ceny z cennika ale jak ktoś nie ma to z własnego doświadczenia ...
Pytanie
przemo312132 14
Cześć to znowu ja może odrazu zacznę : pisałem chyba na sb i niektórym osobą na GG... że jadę do hurtu w październiku no i zamierzałem tam kupić same art.różne ale właśnie nadszedł czas że się z nich rozmyśliłem i wolę wyrzutnie
Więc jaką byście polecali wziąć wyrzutnie tak od 0 zł do 22zł max oczywiście z jorge albo komety jak ktoś ma cennik to z niego bo tam w hurcie są właśnie ceny z cennika ale jak ktoś nie ma to z własnego doświadczenia ...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi