Picia 0 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Na stronie Jorga znajduje się OGON SMOKA - 100 000 strzałów. Miał ktoś, kiedyś z czymś takim kontakt? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wiem , że to karabinek , albo jak kto woli parada . Niestety nawet po hurtowniach tego nie widziałem . Ciekawe ile takie musi kosztować . Ja raczej wolał był kupić coś z craclingiem , bo taniej wychodzi . Cytuj
Saek 1 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ogon smoka słyszałem swego czasu w Holandii gdy byłem tam na swięta. Rok90/91.Coś kapitalnego. Waliło bardzo długo jak z karabinu maszynowego. Siła jednego wybuchy porównywalna do lepszego korsarza. Wiem że po jakimś czasie już nie mogłem tego znieść. Łeb zaczoł boleć. Na drugi dzień rano poszedłem zobaczyć w to miejsce... dosłownie stos czerwonego papieru . Efekt pewnie wzmacniały budunki bo było to osiedle.Ogon smoka w "Euro stars" kosztuje 190 zł. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 18 Grudnia 2005 ogon smoka za 190zł ehhh pewnie cos fajengo ale za ta kase:P to nie bardzo Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Listopada 2006 O ja nie mogę : Nie wiedziałem, że Ogon Smoka ma aż taki długi i głośny efekt. Szkoda tylko, że nawet po hurtowej 188zł... Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 4 Listopada 2006 ale nie przeczyałeś całej oferty ten karabinek ma do 1000 strzałów Cytuj
Marian 0 Opublikowano 5 Listopada 2006 No to musi być warte swojej ceny... może kiedyś... :twisted: na razie trzeba się zadowolić innymi bajerami bo to kosztuje prawie tyle co mój roczny budżet na sylwestra :neutral: Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 11 Listopada 2006 siema ludzie, to mój pierwszy post (z biedronki)mialem cuś takiego, tylko ze mniej tych strzałów było, chyba ze 6 tysiaków, dalem za to 20 zł Cytuj
toby 0 Opublikowano 27 Listopada 2006 u mnie w sklepie z fajerwerkami byl kiedys ogon smoka za 250zl . Mojego kolegi wuja ktory prowadzil sklep , mial w nim ogon smoka , nikt go nie kupil wiec go odpalil:D moj kolega ogladal explozje mowi ze efek zaje... !http://www.youtube.com/watch?v=ImP7TiKEI98...feature=related Cytuj
DaSc12 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 ej a jak sie rozciągnie cały ogon smoka to jaki on jest długi???u nmie na placu jest taka zjezadzlnia polaczona z 2 mała i chcialbym tak na niej to powiesic całe rozłozone i podpalic fajnie bedzie to wyglądało ale o tym moge pomazyc bo ogon smoka kosztuje 199 zł drogo ale co za efekt Cytuj
jano 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 u mnie w szczecinie w hurtowni arission kosztuje on 69,90,-myślę że połowa poetard odlatuje od wybuchu innej ale efek wyjechanyP.S.w te ferie jade do torunia;p Cytuj
GluchySluchacz 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 ten ogon smoka widzialem raz w telewizji i na stronce you tube wiele razy jak na to patrzylem to on bardzo dlugo sie palil i po dłuższej chwili sie nudzilo a cena okolo 200 zl pol mojego planowanego stuffu na ten rok dlanego wole kupic sobie w zestawie male magazynki chyba sie nazywaja "piratki" czy jakos tak Cytuj
gojat 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 ogon smoka kosztuje różnie bo są tez małe właśnie takie jak na jgs i można sobie mniejszy kupić a taki jak na filmie to tyle co mówicie może kosztowaćefekt jest super!!!!! ale ja bym tego w życiu nie kupił bo to cały mój stuff hehe Cytuj
GluchySluchacz 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 kolega Saek ma taki awatar z tym magazynkiem takie male naprawde sa fajne Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 100 000 strzałów mówicie?? chyba jakiś żart..No ja nie wiem pewnie gdzieś połowa tego odpada pod wpływem wybuchu innej petardy..a tutaj mam ciekawy filmik tej właśnie petardy(?):http://pl.youtube.com/watch?v=5xMwWBpyGiE&...feature=related Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 100 tys strzałów robi swoje.Dużo naboi odlatuję , ale finał , to pożadny huk a`la FP8.Niestety taka impreza jest bardzo droga , a za tą cenę mamy wyrzutnie typu JW414 , więc skierowane to jest dla ludzi z budżetem mpiego.8/10 za brak sensu w zakupie czegoś takiego. Cytuj
jano 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Taa albo takjak Toby powiedział dla sklepikarzy, którzy tego nie sprzedali to sobie moga odpalić :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi