lukas1894 0 Opublikowano 14 Września 2011 W tym roku chce pierwszy raz zamówić fajerwerki przez internet, tylko nie bardzo wiem który sklep wybrać, który jest po prostu najlepszy. Proszę o pomoc w wyborze Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 14 Września 2011 Cooli sfolguj troche chłopak jest pierwszy raz, nie wie co jest na forum..Propnuje zrobić nakupy na FM (fajewerkimarket.pl) ponieważ niskie sa ceny i bardzo duży asortyment Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 14 Września 2011 Ja polecam www.demonyognia.pl / miła obsługa / super promocje / sklep godny polecenia Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 15 Września 2011 Chciałem się dowiedzieć jakimi prawem zostały usunięte moje posty?Jest tu na forum jakiś regulamin czy nie?Nie było podstawy do usunięcia. A jak była to proszę tego co usunął o wyjaśnienia !!!!Ja polecam osobiście FM - fajerwerkimarket.pl Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 15 Września 2011 W 100% polecam Ci fajerwerki-korsarz.pl Dla mnie to jest najlepszy sklep internetowy z fajerwerkami ! Miła obsługa, dobry kontakt, baardzo szybka przesyłka Cytuj
0 KrychFire 109 Opublikowano 15 Września 2011 Ja polecam www.FajerwerkiMarket.pl nie są zniszczone fajerwerki ani karton i są nawet gratisy np: petardy albo circoblitz Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 16 Września 2011 Moim zdaniem wszystkie sklepy są dobre a z jakiego zamówisz to już Twoja sprawa, nie wiemy jakie Cię produkty interesują.Pzdr CraV B) Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 16 Września 2011 Ja ci polecam maxsem.pl ponieważ sklep ma zarąbiste wyrzutnie i nie drogie co do innych produktów tego sklepu hmm poprostu POLECAM Wysyłka szybka 2/3dniPrezenty też są Ja akurat dostałem smycz z logo maxsem.pl Fajerwerki Cytuj
Pytanie
lukas1894 0
W tym roku chce pierwszy raz zamówić fajerwerki przez internet, tylko nie bardzo wiem który sklep wybrać, który jest po prostu najlepszy. Proszę o pomoc w wyborze
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi