Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkiem niezła kostka(najbardziej mi się podobała z serii tych 7-strzałówek Jorge).Efekty duże i ładne.W dodatku cena też całkiem dobra choć wydaje mi się ,że Magic Key jest lepszą inwestycją ale i tak polecam. :)

Opublikowano

Z Szatkiem mieliśmy ja w tym roku moim zdaniem, teraz nie jest za ciekawa :)
Purpure Tail to jest moc.
Pozdrawiam CraV

Opublikowano

Nie miałem, ale i tak oceniam nigdy w życiu jeśli chodzi Ci do porównania Meteora vs Tail :)

Opublikowano

Film śmiało można wrzucić do tematu "Pirotechniczne wpadki". Swoją drogą, po raz kolejny widać, że używanie nawet najmniejszych wyrzutni musi iść zawsze z parze z rozsądkiem.

Opublikowano

Wyrzutnia bardzo ładna i spodobała mi się,lecz jej cena jest trochę wysoka jak na tą liczbę strzałów,ale mimo wszystko warto ją zakupic,ponieważ jest małym urozmaiceniem w stuffie i jej efekty rekompensują tą wspomnianą cenę :P Ogólnie polecam.
Moja ocena: 9/10

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem roku temu red meteor 1 sztukę , w tym roku na sylwka mam 2 babele i 2 meteory.
Bardzo duże wybuchy, nie spodziewałem się w kategorii do 10zl najlepsze 2 wyrzutnie 10/10
Wyżej film nie oddaje koloru i wielkości i jakiś przyciemnione.

Ten film najlepiej oddaje efekty ale od reala nic nie jest lepsze:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry film ale kolory troszkę ukradło , mialem 2 babele i 2 meteory ułożenie skała lub zakopanie jest niezbędne 3 z nich pod koniec gdy robią się lżejsze się wywróciły właśnie ich stojak siada 2-3 strzały przed końcem , efekt 9/10 jeśli kupimy są do 12zl ale wolalbym doplacić mnie w tym roku nie zwaliły.

• 1 rok później...
Opublikowano

wyrzutnia bardzo ladna :D rozprski bardzo duze jak za taka cene to tylko brac :D

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Polecam tą kostkę. Ładne srebrne fale,dość rozległe. Myślę ze warto ją kupić :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętajcie aby takie małe wyrzutnie zabezpieczyć przed przewrotką np przykleić taśmą do innej wyrzutni (lontem na zewnątrz) lub obłożyć kamieniami. Zwiększy to zdecydowanie poziom bezpieczeństwa Waszego i ludzi dookoła. Pozdrawiamy.

Zespół PyroTech.