Verq 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Szukam filmów/zdjęć/opisów do rakiet firmy jorge :-Exclusive Collection JR25-Cassiopeia-NautilusOraz do wyrzutni firmy hestia :-VictoryJeżeli ktoś z was dysponuje filmami/zdjęciami/lub potrafi opisać efekt któregoś z tych fajerwerków które wymieniłem , prosiłbym o zamieszczenie ich tutaj , jeżeli tylko możecie .P.S. Czy dobrze wybrałem kupując te rakiety i wyrzutnie (wiem że to mało , lecz sylwestra robie z czterema innymi rodzinami , i każdy kupuje fajerwerki) ????Pozdro
loler 0 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja szukam filmików wyrzutni:- JW29 NEW GENERATION 3- JW40 NEW GENERATION 10- JW61 NEW GENERATION 14 - JW62 NEW GENERATION 15- JW06 KASJOPEJA - BIG BANG SERIESNajbardziej zależy mi na NG 14 i 15. Najlepiej żeby to były filmiki robione przez Jorge.
Mazi 0 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja szukam filmików wyrzutni:- JW29 NEW GENERATION 3- JW40 NEW GENERATION 10- JW61 NEW GENERATION 14- JW62 NEW GENERATION 15- JW06 KASJOPEJA - BIG BANG SERIESNajbardziej zależy mi na NG 14 i 15. Najlepiej żeby to były filmiki robione przez Jorge.Znajdziesz je na http://www.vmax2.pl/
loler 0 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Z Vmaxu ściągnąłem wszystkie filmiki, lecz tych co szukam tam nie ma.
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Stycznia 2007 będąc na tym forum dość długi czas. To wiem że nikt nie ma filmików tych wyrzutni
Dako 1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Szukam filmiku lub zdjęć z Rakietami:Exclusive collection jr25Meteor RegnSpeed IVJupiter.
loler 0 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Meteor Regn był na moim filmiku (tylko nie w której sekundzie).
FireMan 0 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Meteor Regn i Speed IV były na moim filmiku , tylko niepodpisane.
FireMan 0 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Tutaj daje filmiki i nie będe ich więcej razy zamieszczał Klik
Saek 1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wiele filmów Firemana ale szkoda że operator kamery był już po szampanie albo kilku.Ja wyrzutnia zaczyna strzelać to najlepiej kamere skierować na wysokośc pierwszego wybuchu i tak ją trzymać filmująć pozostałe eksplodujące szelki a nie filmować i wystrzał z wyrzutni i eksplozje w górze bo jak się można domyślić guzik widać, niemożliwe jest nadążyć kamerą za poszczególnymi szelkami.
FireMan 0 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dokładnie operator kamery był po 2 szampanach , piwie i połowie zielonego jabłuszka , więc za jakość i słowa przepraszam.
Dako 1 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Który to meteor regn i exclusive collection bo ściągnełem i niewiem które to filmy.
FireMan 0 Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja sam nie wiem , który to który , ale są podpisane , jak ktos nie krzyczy cassiopeia , a jest duży efekt to znaczy , że to jst meteor regn.Może to również być ten na którym krzyczą na wałbrzych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A exclussive collection nie miałem...
witus 0 Opublikowano 4 Lutego 2007 Fireman wrzuć ten film na inny serwer bo na tym jest transfer 8 kb/s ....
FireMan 0 Opublikowano 4 Lutego 2007 To chyba tylko tobie , u mojego kumpla ściągało się 56kb/s.Ale zarzuca na megaupload...
marcin1197 0 Opublikowano 4 Lutego 2007 Może to również być ten na którym krzyczą na wałbrzych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale było 6 takich filmików .
marcin1197 0 Opublikowano 5 Lutego 2007 A możesz dać na innego serwa?Bo wczoraj pisało tam coś takiego i dzisiaj nadal :???: "Limit możliwych połączeń dla kraju (Poland) jest obecnie wyczerpany. Prosimy spróbować ponownie za kilka godzin lub zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar, aby połączyć się natychmiast - z zainstalowanym paskiem, limity nie obowiązują!".
FireMan 0 Opublikowano 5 Lutego 2007 Ale aby obejść ten limit musicie ściągnąć ten megaupload toolbar i limitu nie ma.A na rapidshare mam wyczerpane limity i raczej nic nie wrzuce.Nie da się...
Rekomendowane odpowiedzi