mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dawajcie tutaj swoje wierszyki związane z pirotechniką i fajerwerkami. :mrgreen: Wiersze z piroportal.orgLont w ciemnościach syczy, błyskaChmurą iskier wokół pryskaPłomień szybko się obniżaI już do otworu zbliżaNagle huk przerywa ciszęSpadające szczątki słyszęLudzie okna otwierająNa policję wydzwaniająOgień tańczy na betonieCały parking w blasku toniePiroman w krzakach się śmiejeChowa kamerę i wieje------------------------------------------Bomba tuBomba tamBombę ciW prezencie damBomba dla mnie sensem życiaBomba zamiast ćpania, piciaBomba dobra w każdej porzeI w mieszkaniu, i na dworzeBomba, bomba w toalecieW szafce, spłuczce i klozecieBomba, bomba pod fotelemBomba moim przyjacielemBomby robię dzionek całyTępię dresy i pedałyBomby robię całą nocBomba ma cudowną mocBomba, żeby się rozerwaćI rutynę życia przerwaćBomba, kiedy jest mi źleŻe aż rzygać mi się chceBomba, bomba w każdej chwiliWytępi koksów, debiliBomba, by nie poniżaliBomba, by cię szanowali!Bomba wzbudzi respekt żuliKtórzy wciąż na ciebie pluliBomba, bomba moim bratemBomby dla mnie całym światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Gratuluję, bardzo ładny. Takie powinni dawać wierszyki w podręczniku od polskiego : Nie jakieś badziewie, których nikt nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 o masz racje Mantis,a co do mpiwowskiego to jest piękne.......... [ Dodano: 2006-12-29, 14:55 ]Gdy wstaje poranne zorze piroman spać nie może.Tylko myśli kombinuje i rakiety składowuje,a gdy pracę już skończone biegnie by zapalić voo doo,potem jumbo,Oriona,Festivala noi będzie koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w?odi 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 "KOMETY BĘDĄ ISKRZYŁY SIĘ...WIERZBY BĘDĄ PŁAKAŁY...KORZENIE DRZEW BĘDĄ KIEŁKOWAŁY...CHRYZANTEMY BĘDĄ KWITŁY...ZŁOTO POLEJE SIĘ Z NIEBA...POZDROWIENIA WYBUCHNĄ TYSIĄCAMI UST!..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaczysko 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Co wy o petardach wiecie?Odpalacie jakieś śmieciePojęcia nie macieZ kim zaczynacieby Kozaczysko Wasza kolej :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loler 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Śmiesznie mieszkać w drewnianej chacie,Jo®ge uprawiać sprawnie, Nocą oglądać Komety i jeść Tropik(antne) rzczy.Słabiutkie wiem wiem wiem bo wymyślone w 10 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaczysko 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Nie wyjeżdzaj z czymś takimJak jakiś z Iraku AkimFajerwerki to sztuka Lepsza niż Capoeira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 FajerwerkiFajerwerki - to takie podniecające.Fajerwerki - kupowane w Carrefourze i Biedronce.Fajerwerki - to co my kochamy.Fajerwerki - ich firmy dobrze znamy.Fajerwerki - cierpliwie na nie czekamy.Fajerwerki - w ostatnią noc w roku odpalamy.jako iż to wierszyk zachowałem dużą literę i kropke oceniajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Super. Sam to ułożyłeś??10/10 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 tak, sam to ułożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Fajny wiersz. Przy okazji dobrze, że mi przypomniałeś o Carrefourze. W kwietniu wybudował się 120m od mojego domu. Może tam zajrzę przed Sylwkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 taka mała przeróbka reklamy link4 "Kiedy każą wkładać rakiete w butelkę - wkładasz! Kiedy każą zapalać lont - zapalasz! Kiedy nie wiesz jakie fajerwerki kupic na sylwka... piszesz na forum Fireworks" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Sztuczne ognie-A co w tym złegoSztuczne ognie-A co rodzicom do tegoSztuczne ognie-zawsze w sylwka odpalamySztuczne ognie-Na nie kase zbieramySztuczne ognie-To coś pięknego.Miałem natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Gdy rakieta leci w góre.Od moździeża widać rure.Piękny rozprysk jest na niebie.Ludzie patrzą już na siebie.Rozpoczyna się impreza.Sylwestrowa atmosfera.Za dużo rymów nie ma , ale całkiem , całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Firemangenialny ten wierszyk :mrgreen: :Ten tekst zadzi: Od moździeża widać rure. mi pasowalo jeszcze: widac dziure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 FireMan bardzi fajnie ci wyszło a mateo też cożś zrobił fajnego, ale brakuje czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Przed chwileczką wenę miałem a więc wierszyk napisałem:Ogień moim życiem jest,fajerwerki są the best.Kiedy wyrzutnie odpalamwtedy szybko się oddalam,gdy rakieta z sykiem leci,do okien podchodzą dzieci,gdy fp3 detonuje,to ciągle ktoś wykrzykuje:,,Po straż miejską zadzwonimyna hałas nie pozwolimyno bo żyć spokojnie chcemy a przy huku nie możemy"Ja tam wcale ich nie słuchami petardy dalej rzucam,bo pozwala mi ustawa,więc wcale nie łamie prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Cały ten temat można podsumować słowami Grabarza:"(...)Wszystkie polskie Matki BoskieKleją rymy częstochowskie(...)"fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Czy to piątek czy sobota każdy odpala Singel shota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Gdy sylwestra czas nadchodzi każdy piroman się kurde głowi co by kupic na sylwestra i pokazac kto tu mieszka ;D nagle slysze głosne strzały patrze a tu niebo całe pięknie złotem malowane patrze a tu dwie szeleczki lecą w gure jak piłeczki tam są takie dwie wyrzutnie ktore pokaz zakończą chucznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Gdy na forum dziś wchodzimy jesteśmy szczęśliwi i mili mpiwowski nas zagada tu Arturo:) stuff układa każdy z nas ma jakiś problem ale my go rozwiążemy potem odliczamy dni i noce bo sylwester to nasz dzień w którym nie nudzimy się odpalamy szelki szóstki i wyrzutnie które mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi