firawerkoman 7 Opublikowano 21 Września 2011 Symbol: JW1020Opis: 19 strzałowa, tegoroczna nowość importera Jorge wyrzutnia- wachlarz kalibru 30mmZdjęcie: Na tym zdjęciu przyrównana do tradycyjnego wachlarza 13 strzałowego.Film: w 2:25 została użyta przez pirotechników firmy Wulkan http://www.youtube.com/watch?v=HHK2kqsMqEsCena hurtowa:60PLN Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 21 Września 2011 Muszę przyznać że bardzo fajna kosteczka, ładne kolorki Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Września 2011 Widziałem ich kilka w akcji na pokazie Groma w Ełku i powiem szczerze, że na początku byłem święcie przekonany, że to nie żaden one row, tylko jeż z sekwencją z włoskich singli. Na żywo wrażenie robią piorunujące, tylko niestety trzeba mieć miejsce, żeby nimi strzelać. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 21 Września 2011 na początku byłem święcie przekonany Nigdy nie bądź przekonany :O Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 24 Września 2011 Ten One-row jest pieknyy.. Chciałbym się w niego zaopatrzyć za rok.... Cytuj
capensis 12 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jest piękna, wygląda na serio profesjonalnie, idealne do odpalenia razem z salwą szelek Mam pytanie , czy ta wersja z niebieskimi gwiazdkami (JW1021) , jest na żywo równie ładna? Bo na filmie od Jorge wypada bardzo słabo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi