Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tą wyrzutnię na tego sylwka myślę,że się sprawdzi po za tym mam film :D podobno głośno strzela czy ktoś ją miał lub widział na żywo jak strzela :?: :?:

Opublikowano

Moim zdaniem to jest Sfinx w innej etykietce. :D Na pewno dobrego wyboru dokonałeś.

Opublikowano

Może,ale to głośniej strzela od sfinxa :D

Opublikowano

Sfinx to nie Samuraj tylko New Generation 12.

Opublikowano

Masz racje saper oglądnąłem filmik tej i tej faktycznie takie same wystrzały itp.a cena za Generationa większa także samuraj się berdziej opłacił :D

Opublikowano

mi się Samuraj podoba, ale go nie kupiłem zamiast niego co innego wybrałem. Fajny jest.

Opublikowano

To sorki :) nie wszystkie filmiki mi działają. :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Filmik Samuraja z ostatniego pokazu. należał do kolegi. Kosztował go 40zł. Ci co mają dostęp do hurtowni powinni za to samo zapłacić 25,10zł
http://rapidshare.com/files/23545253/Samuraj.wmv.html

W tej wyrzutni najbardziej podobał mi się schemat kolorów niebiesko-czerwono-żółte rozpryski. Może na filmie niewyraźnie widać kolory.

Opublikowano

super wyrzutnia. Bardzo mi się spodobała, na pewno w tym roku ją kupie. :mrgreen:

Opublikowano

Mi też bardzo się spodobała :) Bardzo fajne efekty :)

Opublikowano

Efekt naprawdę super.

Opublikowano

No efekt niezły i fajne ogonki leciały :P :mrgreen:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Moim zdaniem to jest Sfinx w innej etykietce. :D Na pewno dobrego wyboru dokonałeś.

To chyba Sfinxa nie miałeś :mrgreen: Samuraj ma 25 mm, a sfinx 29 mm :roll:
Wracając do tematu to zastanawiałem się czy nie zrobić zamówienia z tą wyrzutnią, ale doszedłem do wniosku że bardziej opłacalnie jest zainwestować w tańszego sfinxa z lepszym kalibrem.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Taka sobie ta wyrzutnia.
Strzela dosyć szybko , a efekt monotonny(3 efekty pod rząd).
Przy takiej cenie , można zainwestować w inne lepsze produkty.
Ale na upartego może być.
7/10

Opublikowano

może być daje tak jak mój poprzednik 7/10 wole kupić sfinksa

Opublikowano

Bardzo fajna wyrzutnia jednak jak znam życie ej cena będzie zabójcza w granicach 40zł. Za tą cene lepiej kupić sobie sfinxa i jakieś rakietki. Jeżeli uda się komuś znaleźć tą wyrzutnię za 25zł lub 30zł to polecam.

Opublikowano

Dziś byłem w hurtowni i kupiłem Samuraja za 26 zł :D wziąłem ostatniego z magazynu!!!

Opublikowano
(3 efekty pod rząd).

Przyjrzyj się samemu poczatkowi filmu, to są conajmniej 2 wyrzutnie odpalane jednocześnie, w innych filmach widac podobnie.
Opublikowano

matejson zgadzam się z tobą bo na filmie widać jaka jest odległość między wyrzutniami na samym początku :D

Opublikowano

Całkiem ładnie to wygląda... Ale tak jak poprzednicy wolałam bym kupić Sfinxa :lol:

Opublikowano

Tak zdecydowanie sfinx . Ale to to nawet jak napisała Yusha Całkiem ładnie to wygląda.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Film wyrzutni Samuraj z mojego Sylwestra 2007/2008.

:arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=u2lcvNDvC5Q

Moja opinia o tej wyrzutni jest taka. SUPER SUPER SUPER. Na początku piękne kolorowe peonie a na zakończenie wielkie, naprawdę wielkie brokatowe chryzantemy. Moja ocena to 100/10 Piękna wyrzutnia Polecam. Na pewno nie raz ją jeszcze kupie.

• 11 miesięcy temu...