firawerkoman 7 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jasne, liczy się że ma to lont i można odpalać. Ja też się nimi bawiłem kilka tygodni temu B) Cytuj
Poki 17 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Przyjemnie ogląda się takie filmy, gdy niewiele dni do......Na przyszłość zawsze dodawaj do filmu listę użytego asortymentu w kolejności występowania. Cytuj
FireGorek1 2 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam po raz kolejny Sorry że film Krótki, ale były komplikacje (zapalniczka,i prawne) Widzimy się za tydzień Cytuj
FireGorek1 2 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 odświeżamto już ostatnie zamówienie w tym roku, prawdopodobnie dojdzie jeszcze parę kostek z ( biedronki-lidla )!!(Całość)!! Przygotowań Wyniosła mnie ok 1600zł + to co dojdzie z marketów( liczmy na kwotę 200zł-lub 0. ) Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Daleś czadu bedzie grubo cyganko Oczywiscie pierwszy chce zobaczyc filmik z pokazu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi