mefisto 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 jaki efekt ma ta fontanna? na ile metrów lecą iskry i czy się opłaca je kupić za 2.50zł Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2006 W hurtowni kosztują 8,40zł za 10 sztuk. Efekt: złoty wulkan z zielonym światłem. Nawet podobała mi się, ale nie wymagajmy cudów od fontann takiej wielkości. Polecam! Cytuj
Damian 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 FILM, kręcone wczorajhttp://www.uploader.pl/file/3464/FC3001-20-48-45-00.mpg.html Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2006 ja miałem ich 10 sztuk, ale 2 już odpaliłem i efekt mi się spodobał. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 FILM, kręcone wczorajhttp://www.uploader.pl/file/3464/FC3001-20-48-45-00.mpg.html Wedługo mnie fontanna fajna, ale nic nadzywaczjnego w niej nie ma, moge osobiście polecić na "gre wstępną" przed sylwestrem :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj
Damian 0 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Fontanna nadaje się na amatorsko wykonane wodospady, jutro przedstawię film. Cytuj
Damian 0 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Tak jak mówiłem :arrow: http://www.uploader.pl/file/3660/wodospad-...-50-00.mpg.htmlWodospad z ośmiu sztuk fontann Kongo, całość odpalona quickmatchem. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Mam je, jedną odpaliłem wczoraj i efekt mnie zaskoczył iskry leciały wysoko i ten zielony płomień, dałem strasznie dużo za nią 3,50 za sztuke no i musze być zadowolony patrząc na to, że jestem wielkim fanem wulkanów daje im ocene 10/10 :razz: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 No byłam przy tym i naprawdę są niezłe... w sumie to warte swojej ceny też dam 10/10 :smile: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 23 Marca 2008 Ha , Ja to mam szczęście 8)Dostałem 1szt. Do rakiet JR21 [Apollo] i jestem z tej fontanny zadowolony , jedna z zanajleprzych jakich miałem . Postawiłem na wysokim słupku i efekt mi się jeszcze bardziej podobał . 9,5/10 . - 0,5 za cene . Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam ten wulkan pali się tak samo jak fuji z HESTII nawet przypadl mi do gustu zapłacilem 70 gr za sztuke 9/10 polecam Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 16 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=gJQuWg1Hepg to jest film fontanny fuji ale efekt ten sam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Listopada 2009 Niby to fajne, ale trochę krótko trwa, jedynie 10 sek. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ta Kongo jest całkiem opłacalna! Rok temu miał ją kumpel i efekt był naprawdę niezły. Co prawda drugą wrzucili do śmietnika... :???: :roll: ...ale za to mogłem chociaż raz obejrzeć jej efekt w całej okazałości. Fontanna naprawde opłacalna, iskry leca dosyć wysoko a przy tym kosztuje naprawdę mało. Bardzo podobał mi się ten zielony płomień. 8/10. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Doskonałe wulkany w super cenie. Naprawde nie ma substytutów. Doskonale nadają się i na początek pokazu jak i na zabawe w przednie sylwestra jak i w sam dzień.Filmik mojego autorstwa: Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 12 Stycznia 2010 nigdy więcej tego szajsu Dlaczego szajsu ? fontanna nie jest taka zła może efekt jest krótki ale jak by odpalił w rzędzie z 10/20 to efekt był by fajny mi tak się podoba Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dlaczego szajsu ? fontanna nie jest taka zła może efekt jest krótki ale jak by odpalił w rzędzie z 10/20 to efekt był by fajny mi tak się podoba Za taka cene nie znam lepszej fontanny niz KONGO. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 17 Października 2010 Zamówiłem ją na ten rok paczka dojdzie jutro Zobaczymy co to za cudo, wydaje mi się że to odpowiednik Fuji z Hestii Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 25 Października 2010 W piątek odpaliłem jednego, efekt bardzo mi się spodobał co z tego że tak krótko... ale piękny i w miarę wysoko leciały iskry 8/10 Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 5 Listopada 2010 To prawda! bardzo ładny wulkanik... jak za taką cenę, tylko brać wbrew pozorom te ~10-15 sekund to nie tak mało jak na taki rozmiar fajerwerki ;P pozdrawiam! Cytuj
bx2 6 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Bardzo tani i opłacalny wulkan. Jak na swoją wielkość i cenę ma wysoki efekt. Szkoda tylko że taki krótki. Wolałbym żeby kosztowała dwa razy więcej i trwała dłużej. Zapłaciłem 11 zł za 10 sztuk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi