PuMeX 10 Opublikowano 29 Września 2011 Witam.Mam takie zasadnicze pytanie mianowicie szukam jakiegoś grafika czy tam kogoś kto dobrze by mi zrobił grafike na konto youtube związane z fajerwerkami jakiś znaczek jorge żeby był.Dzienki z góry Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 29 Września 2011 musisz mieć zgodę na wykorzystanie grafiki Jorga lub nawet samej nazwy firmy, więc pomyśl o czymś bardziej neutralnym Cytuj
0 show of fireworks 0 Opublikowano 29 Września 2011 ja proponuję ci zrobić coś w stylu mojego kanału czyli fajerwerki bez żadnych logów firm link do mojego kanału: http://www.youtube.com/user/sroka970 Cytuj
0 gnz87 1 Opublikowano 3 Października 2011 musisz mieć zgodę na wykorzystanie grafiki Jorga lub nawet samej nazwy firmy, więc pomyśl o czymś bardziej neutralnym Logo Jorge nie jest znakiem zastrzeżonym, tak więc wykorzystać je można z zastrzeżeniem, że zostało użyte w celu informacyjnym i jest wyłączną własnością firmy Jorge sp. z o.o. ;-) Cytuj
Pytanie
PuMeX 10
Witam.Mam takie zasadnicze pytanie mianowicie szukam jakiegoś grafika czy tam kogoś kto dobrze by mi zrobił grafike na konto youtube związane z fajerwerkami jakiś znaczek jorge żeby był.Dzienki z góry
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi