PuMeX 10 Opublikowano 1 Października 2011 Witam.Mam takie pytanie czy taki stuff będzie dobry oceniajcie lub co zmienic.Pozdrawiam Cytuj
0 FireGorek1 2 Opublikowano 1 Października 2011 Widzę że lubisz sie pobawić w sylwestra Stuff może być Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 1 Października 2011 Zamiast Wenusa kup Concept TXB798 I ogranicz te duperelki trochę Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 1 Października 2011 jeżeli lubisz sie bawić to ok, więcej wyrzutni by sie przydałoogólnie jest spoko Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 1 Października 2011 Jak najbardziej wszystko ok Jedynie brałbym mniej pierdół, wyrzucił TXP825 i wziął zamiast tego kolejną paczkę FP3/SMALL. Cytuj
0 TheFirefoxFan 5 Opublikowano 1 Października 2011 Bardzo ładnie ułożony stuff jak za tą kwotę, same dobre wyrzutnie w tym przedziale cenowym, sporo pierdółek, jedynie mi brakuje tutaj jakiś dobrych rakiet, np : 3775 Voo Doo. Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 2 Października 2011 Wiesz co ja wyrzuciłbym backyard fun i dokupił FP3 small paczkędodatkowo wyrzuciłbym te art.różne i dokupił EX1 Explosive I Cytuj
0 Gość TheROBCIOZOL Opublikowano 24 Października 2011 Wg mnie stuff jest Git. Co prawda jak już miałbym brać rzymiaki, to brał bym porządne, tym bardziej że bierzesz 1 zestaw.Pozatym wszystko jest b.dobre. Pozdrawiam Cytuj
Pytanie
PuMeX 10
Witam.Mam takie pytanie czy taki stuff będzie dobry oceniajcie lub co zmienic.Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi