czesio 0 Opublikowano 1 Października 2011 Symbol TXP841Nazwa PETARDA GROM 4Firma TriplexFoto http://fajerwerkimarket.pl/product/image/1149/1_3dae95aa1169.jpgCena 3,20zł na FM (za 10 szt)Czy ktoś miał te petardy ? Zamierzam je kupić piszcie czy się opłaca Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Szału nie ma. Mocą porównywalne do Żuków z Komety, albo Szalonego Pirata z Komety. Chociaż za tą cenę można brać. Rzecz jasna nie ma flary przed wystrzałem. Cytuj
shadovar 0 Opublikowano 2 Stycznia 2012 te petardy są bardzo głośne. kolega miał achtunga to powiem ze grom 4 pomimo ze niewielki to jednak niewiele ustepuje. dobra jakosc prochu i sztywna plastikowa obudowa robią swoje Cytuj
Poki 17 Opublikowano 2 Stycznia 2012 te petardy są bardzo głośne. kolega miał achtunga to powiem ze grom 4 pomimo ze niewielki to jednak niewiele ustepuje. dobra jakosc prochu i sztywna plastikowa obudowa robią swoje Plastikowa obudowa? Bez przesady.... Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Testowałem i jest wg mnie jak piratka z Hestii, może odrobinę głośniejsza. Solidnie wykonana, ma też plastikowe zatyczki. Kosztuje około 3zł za 10 sztuk. Ogólnie polecam Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Solidna petarda, ma dodatkowe zatyczki plastikowe, mają głośny huk opłaca się kupić. Ale Piratki z hesti są odrobinkę głośniejsze. Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 14 Lipca 2017 Te petardy są w sam raz do zabawy,bo nie są zbyt głośne.Ale jak za 10 sztuk petard grom 4 płacimy 3zł to nawet się opłaca kupić.Moja ocena to 5+/10. Ja polecam te petardy osobom ,którzy nie chcą mieć przypału. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi