Skocz do zawartości

[9ogonuf] Plan zakupów, Sylwek 11/12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SYLWESTER 2011/2012 - PLAN ZAKUPÓW :fireworks::f_a::fireworks::fireworks:

Na stuff przy dobrym wietrze przeznaczę do 400zł Od razu zaznaczam że lubię postrzelać sobie z moździerzy i co do nich nic się nie zmieni o ile cylindryki jeszcze wgl. będą na sklepie (Zakupy robię pod koniec listopada kiedy będę miał urodzinki=kaskę :D) Wszystko na FM

Wyrzutnie :

-Guliwer
-Mars
-Styx
-Samuraj
-Atlanta
- Finał to Super Tort 6 TW172

Moździerze :

-Festival Balls
-Festival Balls
-Profesjonalista (o ile jeszcze zostanie na sklepie )

No i coś dla zabawy :

-Żuki 20szt
-Żuki 20szt
-TC5B AHTUNG

Czekam na komentarze i ewentualne porady (wyrzutnie ) :f_a:

Opublikowano

Ładne te plany ale wywaliłbym TW172 i wziołbym TXB475 Painting Sky i 2x purple tail:)

Opublikowano

Zamiast TW172 weź TXB475 i BIG BANG MARS - JW07 wyjdzie taniej :D twoja decyzja

Opublikowano

TW172 też nie byłaby złym wyborem, bo miałem okazję widzieć tą kostkę na żywo i daje radę. Planik spoko, zastanowiłbym się tylko nad zamianą Atlanty na kilka mniejszych kostek również Komety. Strzelałem ze wszystkich małych 9-strzałówek Komety (Anna, Tomi, Sara, Viola, Aron) i robią naprawdę bardzo dobre wrażenie i efektami wcale Atlancie nie ustępują znacznie, natomiast ceną już tak.

Opublikowano

no kurcze już sam nie wiem, veli co myślisz bo TW172 wdłg. mnie ciekawszy efekt przynajmniej na filmiku, painting sky też w realu nie widziałem, co na finał to czy to ? :|:O

A jakby wyrzucić jednego festival ballsa i zyskać +25zł to coś waszym zdaniem zmieni ?

Opublikowano

Zarówno kostka Tomaszka jak i TXB475 mają extra efekty, sam możesz ocenić po filmikach (z tym, TW172 wygląda w realu znacznie lepiej niż na filmie). Osobiście wybrałbym TXB475.

Opublikowano

Zarówno kostka Tomaszka jak i TXB475 mają extra efekty, sam możesz ocenić po filmikach (z tym, TW172 wygląda w realu znacznie lepiej niż na filmie). Osobiście wybrałbym TXB475.

No to jeśli sam veli wybrałby txb475 to już chyba wiem co będzie na finał, przekonamy się pod koniec listopada
Opublikowano

a ogólnie, to zmienilibyście coś jeśli chodzi o wyrzutnie ? bo nie ze wszystkimi miałem styczność