Daniel 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Miał może ktos z was to, jesli tak to napiszcie jaki ma efekt. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja je miałem.Na początku był bączek a puźniej taki jakby crackling. Cytuj
toby 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja mialem korniki firmy kometa. Najpierw sie kreci jak baczek, a potem niezbyt glosny huk Ale polecam Cytuj
Daniel 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Kupiłem wczoraj 2 opakowania po 6 sztuk. Opakowanie u mnie kosztuje 1.5zł. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 31 Lipca 2007 kreca sie jak baczek całkiem fajne :grin: tylko szkoda ze nie wybuchaja jak zuki :cry: Cytuj
marcinkometa 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 dziś kupiłem trzy opakowania korników za 2zł jedno.Efekt całkiem dobry, jak na zabawę przed sylwestrem bardzo dobre.Moje egzemplarze :mrgreen: kręcą się na początku mieniąc na zielono, następnie na czerwono ,a finał uwięczony jest crackringem. Cytuj
ziske 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 smieszne petardy bo sie kreca i wypuszczaja kolorowy ogien i przedewszystkim sa taniePOLECAM Cytuj
Horix 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 :mrgreen: Bardzo tanie bączki Często zdarza się że się nie kręca lub nie wybuchają.Ale do zabawy można kupić. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fajen są te korniki. Miałem je co roku (oprócz tego). A jeśli ktoś chce huk to niech weźmie żuki. Obydwa produktu opłaca się kupić jeśli ktoś lubi bączko/petardy. :grin: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 13 Listopada 2009 No no one są bardzo fajne... najpierw się kręcą potem wybuchają i na koniec jest mały cracling Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mam złą wiadomość dla osób które je lubią. Dzisiaj bylem na rynku i facet powiedział że ich już nie produkują. Można kupić jedynie gdy ktoś ma zeszłoroczne zapasy. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bardzo fajne bączki, coś typu JM04. Jak najbardziej polecam.Film (zalecam 1080p):http://www.youtube.com/watch?v=546V7Kv46lQ Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Bardzo fajne bączki.Są tanie i długo się kręcą.Moja ocena to 4+/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi