tygrys 1 Opublikowano 5 Października 2011 Moje paczuszka z "bigfuna".Link: http://zapisz.net/view.php?filename=715_img_2162.jpgNie będe się rozpisywał, wszytko wyraznie widać. Mam jeszcze kilka metrów lontu, którego nie ma na fotce.Cena brutto 385 z przesyłką Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 5 Października 2011 jak na takie zamówienie źle dobrałeś wyrzutnie !!Gdzie Zamawiałeś ? Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 5 Października 2011 Na Fm Byś zamówił to byś miał konkrety i normalne kostki Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 5 Października 2011 Mylisz się na bigfunie jest o wiele lepszy wybor : ) Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 5 Października 2011 na bigfunie jest Bardzo Dobra oferta dobrych kostek w przyzwoitych cenach, ale radziłbym sprawdzić czy aby danej kostki nie ma na fm Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 5 Października 2011 Wybrałeś bardzo dobre kostki z różnorodnymi efektami, jak dla mnie super Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 6 Października 2011 Jest pięknie tylko jednego nie wiem co to za wyrzutnia z tyła ta niebieska czyżby JW39 ?.. Cytuj
tygrys 1 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Jest pięknie tylko jednego nie wiem co to za wyrzutnia z tyła ta niebieska czyżby JW39 ?.. PRZEMO JW39 Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 6 Października 2011 Na Fm Byś zamówił to byś miał konkrety i normalne kostki Co wy macie z tym FM, ciągle wszystkich nakłaniacie do zakupów na FM, jak ktoś chce gdzieś indziej to proponujecie mu bezustannie FM. A tam wcale nie jest tak dobrze, nie zawsze wszystko maja, obsługa jest lepsza w wielu innych sklepach, paczki nie zawsze przychodzą szybko. Ma on tez dużo zalet, ale proszę, przestańcie ciągle, cały czas, twierdzić ze każdy powinien zamawiać na FM, przed zamówieniem, w trakcie realizacji i po!Kostki konkretne, efekty będą wspaniale a publiczność na pewno zadowolona. Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) JMJ Dlatego napisałem BigFun ma o wiele większy wybór niż na fm ale czasem po prostu warto czasem sprawdzić czy na fm danej kostki niema i po prostu kupić taniej sam to zedytowałem bo faktycznie nieźle dawało po gałach... Edytowane 6 Października 2011 przez firawerkoman Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 7 Października 2011 Extra Widziałem kilka tych wyrzutni w realu i są super ale wydaje mi się że można by było troszkę więcej kupić za prawie 400zł Ale może być Cytuj
Poki 17 Opublikowano 7 Października 2011 Extra Widziałem kilka tych wyrzutni w realu i są super ale wydaje mi się że można by było troszkę więcej kupić za prawie 400zł Ale może być Wiecej? Z tego co widze jest tam 100 strzałowa kostka, a cenny setek to min. 250-300zł, a przecież oprócz tego jest tam kilka mniejszych wyrzutni. Są to dobrze zainwestowane $$ i nie ma co tutaj dywagować nad zasadnością wydanej kwoty. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 7 Października 2011 Wiecej? Z tego co widze jest tam 100 strzałowa kostka, a cenny setek to min. 250-300zł, a przecież oprócz tego jest tam kilka mniejszych wyrzutni. Są to dobrze zainwestowane $$ i nie ma co tutaj dywagować nad zasadnością wydanej kwoty. +kameleon : (07 October 2011 - 21:08) przy okazji powiem, że na wulkanie jest yhw100 za jedyne 190zł po rabacieAczkolwiek nie wiem ile Tiger zapłacił za tą kostkę nie zmienia to jednak faktu, że superowa sprawa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi